3 šalice krupnih zobenih pahuljica
1 šalica sitnih zobenih pahuljica
5 žlica suncokretovog ulja
1 šalica sezamovih sjemenki
1/2 šalice narezanih lješnjaka ili badema
1 šalica rižinog slada ili 3/4 šalice meda
3 žlice vode
jabuka
1 šaka grožđica
U jednoj posudi pomiješajte suhe sastojke, u drugoj tekuće, a zatim dobro promiješajte sve zajedno. Na lim za pečenje stavite masni papir i nanesite smjesu u tankom sloju. Stavite peći u pećnicu prethodno zagrijanu na 150 stupnjeva oko 40 minuta. Svakih 5-10 minuta promiješajte. Müsli su gotovi kad porumene, posuše se i postanu hrskavi. Izvadite ih iz pećnice i ostavite da se ohlade, povremeno miješajući. Domaći müsli mogu stajati u staklenci nekoliko dana. Prilikom posluživanja dodajte grožđice i svježu jabuku narezanu na kockice.