U predstojećem razdoblju imamo priliku uočiti sve ono lijepo što nas okružuje, ali i vrijednosti koje žive u nama, a koje često uzimamo zdravo za gotovo. Usporimo malo. Udahnimo duboko. Sjetimo se svih naših dosadašnjih uspjeha. Sjetimo se zašto smo i po čemu posebni jer jesmo, svatko od nas. Zalijevajmo se tim osjećajima ponosa nad sobom.

Zagrlimo sebe u sebi. Grljenjem sebe privlačimo i iskustva koja nas obgrljuju. Zahvalimo na svemu što imamo. Osvijestimo i potražimo ljubav koju zaslužujemo. Ne pristaj na manje. Ne toleriraj ono što te iznutra nagriza. Uživaj u prirodi, masaži, dodirima voljene osobe.

Hodaj bos, osjeti meko tlo pod nogama. Usidri se u trenutku. Voli bez straha. Osjećaj se sigurno. Gubiš samo onda kada ti je srce zatvoreno. Biraj ono što te čini boljom osobom. Zavoli svoje tijelo. Promatraj ono što ti dolazi ususret. Iskustvo ti vjerno pokazuje kako i koliko vrednuješ sebe. Pronađi svoje sigurno mjesto i s njega kreni u kreiranje novih iskustava. Imaš priliku poboljšati svoju financijsku situaciju. Kako to možeš učiniti?

I ništa što ti daje osjećaj prolaznog zadovoljstva ne može te usrećiti, možda na trenutak. Zato biraj ono što za tebe ima vrijednost. Ono što započne tijekom ovog tranzita, osobito nakon 3. lipnja ima solidne osnove za trajanje. I ne zaboravi voljeti, iskreno i otvoreno. Bez fige u džepu.