Horoskop za vikend od 4. do 6. studenog 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Ribama u petak u konjunkciji s Neptunom, budi vašu nježniju stranu dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Kvadrat Mjesec -Mars budi vaš temperament. Subotnja opozicija Venera - Uran unosi promjenu u vaše odnose i financije. Zaustavite se i razmislite prije nego poduzmete akciju. Uživat ćete u druženju s prijateljima i obitelji. 

Bik
U vašem sektoru prijateljstva nalazi se Mjesec u Ribama. To čini ovaj dan idealnim za druženje s prijateljima. U subotu, opozicija između vašeg vladajućeg planeta, Venere i Urana mijenja i vaš odnos s voljenom osobom i vaš odnos sa samim sobom. U nedjelju, sekstil Mjesec - Saturn - Mars potiče strast i profesionalne ambicije. 

Blizanci
Konjunkcija između Mjeseca u Ribama, Neptuna i Jupitera donosi vam odlične mogućnosti vezane uz karijeru. Potaknite kreativnost.  Subotnji Mjesec u Ovnu poziva vas da se družite s prijateljima. U nedjelju, sekstil Mjesec - Saturn - Mars otežava vam da mirno sjedite, imat ćete veliku želju za kretanjem i razvijanjem novih vještina. 

Rak
Petak podiže vaše raspoloženje dok Mjesec u Ribama spaja Neptun i Jupiter u vašoj devetoj kući avanture i ekspanzije. Izađite iz rutine i zabavite se danas. Mjesec u Ovnu u subotu stavlja fokus na vašu karijeru, dok opozicija Venera - Uran donosi promjenu u vaše romantične odnose. U nedjelju, sekstil Mjeseca prema Saturnu i Marsu jača vaše poslovne ambicije. 

Lav
Zahvalite se konjunkciji Mjeseca u Ribama s Neptunom i Jupiterom za povećanu senzibilnost i jačanje intuicije. Dobro to iskoristite; učinite nešto lijepo za nekoga i podignite mu raspoloženje. Mjesec u Ovnu u subotu potiče vas da izađete iz zone komfora, dok opozicija Venera - Uran donosi promjenu u vašu karijeru i vaš dom. Nedjeljni sekstil Mjesec - Saturn - Mars pruža energiju koja vam je potrebna za rješavanje problema u vezi.

Djevica
Mjesec u Ribama u konjunkciji je s Neptunom i Jupiterom i osvjetljava vašu sedmu kuću partnerstva. Subotnji Mjesec u Ovnu osvjetljava intimnost, potičući vas  da se nastavite udvarati osobi koja vam se sviđa, ili da iskažete duboke emocije voljenoj osobi. U nedjelju, sekstil Mjeseca prema Saturnu i Marsu potiče vaše poslovne ambicije.

Vaga
Mjesec u Ribama u petak u konjunkciji je s Neptunom i Jupiterom, usmjerava vašu pažnju na zdravlje i blagostanje. U subotu, vatreni Mjesec u Ovnu rasplamsava strast u vezi dok opozicija Venera - Uran unosi promjenu i u vaše intimne odnose i financije. U nedjelju, sekstil Mjeseca prema Saturnu i Marsu potaknut će vas da odredite nove životne pravce. 

Škorpion
Ljubav i romansa zauzimaju prvo mjesto u petak dok Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptunom i Jupiterom osvjetljava vašu petu kuću. Sekstil između vašeg vladajućeg planeta, Plutona i Mjeseca poboljšavaju vašu sposobnost komunikacije. U nedjelju, dok je Mjesec u sekstilu sa Saturnom i Marsom, uživat ćete u svome domu. 

Strijelac
Mjesec u Ribama spaja Neptun i vaš vladajući planet Jupiter te vas potiče da se fokusirate na dom i obitelj. U međuvremenu, opozicija Venera - Uran unosi promjenu u vaš profesionalni život. Nedjeljni sekstil između Mjeseca, Saturna i Marsa poboljšava komunikaciju s drugima i rasplamsava strast s voljenom osobom, pomažući vam da se povežete na dubljem nivou.

Jarac
Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptunom i Jupiterom u vašoj trećoj kući inzistira da se ovog petka družite s istomišljenicima. Subotnji Mjesec u Ovnu ukazuje na fokusiranost na dom dok prolazi kroz vašu četvrtu kuću. Opozicija Venera - Uran unosi promjenu u vaše romantične odnose i vaša prijateljstva. U nedjelju, sekstil Mjeseca prema Marsu i vašem vladajućem planetu, Saturnu, ispunjava vas ambicijom.

Vodenjak
Mjesec u Ribama u petak u konjunkciji je s Neptunom i Jupiterom, što vam omogućava da budete zahvalni za sve dobre stvari u svom životu i poboljšate financije. U subotu, Mjesec u Ovnu vas poziva da se uključite u projekte zajednice, dok opozicija između Venere i Urana, unosi promjenu u vaš obiteljski život. U nedjelju, Mjesec je u sekstilu s Marsom i Saturnom, povećavajući vaše samopoštovanje.

Ribe
Vaš dan počinje veseljem dok Mjesec u Ribama spaja vaš vladajući planet, Neptun i Jupiter. Ovo vas ispunjava optimizmom, ljubavlju i dobrim raspoloženjem. Mjesec u Ovnu u subotu usmjerava vašu pažnju na financije, dok opozicija Venera - Uran mijenja način na koji širite svoje vidike i komunicirate s drugim ljudima. U nedjelju, mjesečevi sekstili prema Saturnu i Marsu pomažu vam da se pobrinete za kućne projekte. 

Izvor: sensa.mondo.rs