Tjedni horoskop od 21. do 28. studenog 2022.!

Ovan
Sposobnost trenutnog snalaženja u stresnim situacijama bit će važan faktor. U profesionalnoj i osobnoj sferi od vas će se tražiti brze odluke i reakcije. U vašem se okruženju može razviti atmosfera nerazumijevanja i nepovjerenja, ali svojom inteligencijom i šarmom uspjet ćete svladati izazove. 

Bik
Vrijedi poslušati savjete drugih, oni vam u ovom tjednu mogu biti vrlo korisni. U odnosima sa starim prijateljima može doći do napetosti. Zakažite sastanak ili prijateljsko druženje tijekom vikenda kako biste razjasnili sva pitanja ili nesporazume.

Blizanci
Ne pokušavajte na silu završiti sve planirane poslove, to je jednostavno izvan vaše moći. Bit će mnogo gužve i obaveza, i u poslovnom okruženju i kod kuće. Nemojte se preopteretiti, postavite realne rokove kako ne biste bili pod stresom. Vikendom se možete odlično odmoriti.

Rak
Stari snovi će se konačno početi ostvarivati zahvaljujući vašem strpljenju i marljivosti. Tjedan će biti iznimno produktivan, a vi motivirani. Vikendi će donijeti smirenost i unutarnji mir, posebno ako ga provedete u društvu voljenih osoba. 

Lav
Došlo je vrijeme za dugoročno planiranje. Lako ćete se prilagoditi promjenama. Ovaj tjedan mogla bi obilježiti emocionalna nestabilnost, ali ćete u svakoj situaciji pronaći razlog za smijeh. Pokušajte pronaći ravnotežu i biti suosjećajni. 

Djevica
Vrijedi slušati svoj unutarnji glas, pod njegovim vodstvom ćete moći djelovati mnogo efikasnije. Ne trebate sami rješavati sve probleme jer su oko vas pravi prijatelji koji su vam spremni pomoći savjetom. Budite iskreni prema sebi.

Vaga
Problemi koji su se pojavili bit će sigurno riješeni, ne biste se trebali brinuti unaprijed. Rastresenost može dovesti do kašnjenja. Imate šansu napredovanja na ljestvici karijere. Tijekom vikenda su moguće zabave i koncerti - poželjet ćete izaći s društvom i okružiti se najmilijima.

Škorpion
Ne morate žuriti s promjenama: one su, naravno, korisne, ali događaju se postepeno. Morat ćete se borite protiv apatije i lijenosti, pokušajte se aktivirati. Moguće je da će sada nadređeni posebno obratiti pažnju na vaš rad. Tijekom vikenda vrijedi riješiti nagomilane probleme kod kuće.

Strijelac
Na poslu su mogući novi rokovi i vaše učešće u novim projektima. Da biste stekli lidersku poziciju,budite strpljiviji i samouvjereni. Spoznajete svoju vrijednost. Vikendom pažljivo planirajte vrijeme i ne odgađajte važne događaje.

Jarac
Potrebna vam je komunikacija s bliskim ljudima. Odgovarat će vam da se povežete s najmilijima, čuvajte se toksičnih ljudi iz okruženja. Povjeravajte se samo onima od povjerenja. Pojavit će se nove poslovne mogućnosti - da biste shvatili njihovu vrijednost bit će vam potrebna tišina i ugodno okruženje.

Vodenjak
Mogli biste dobiti zanimljivu poslovnu ponudu koja vam otvara nove mogućnosti. Međutim, vrijedi razmisliti o svemu, a ne se odmah složiti sa svim uvjetima. Obiteljski problemi će se riješiti za vikend, počet će period potpunog razumijevanja s najmilijima.

Ribe
Budite spremni preuzeti odgovornost za donošenje odluka. Mnoge stvari će uspjeti po inerciji. Ne ulazite u svađu, pokušajte pronaći kompromis i zajednički jezik s partnerom. Bolje je ne planirati mnogo stvari za vikend, opustite se, odmarajte i povežite sa sobom.