Tjedni horoskop od 13. do 19. veljače 2023. godine!

Ovan
Za Ovnove, ovaj tjedan može početi užurbanošću, ali sve ćete obaveze i izazove svladati smirenošću. Kako tjedan bude primicao kraju, osjećat ćete se bolje. Pred vama se otvaraju novi putovi stoga energiju usmjerite ka novom, a ne ka prošlosti.

Bik
Skoro svi poduhvati Bika će dobiti pozitivan naboj i završit će uspjehom u budućnosti. Ne stavljajte probleme pod tepih, već ih rješavajte odmah. Nema potrebe da se fokusirate na loše vijesti i događaje. Pozitivan stav i optimističan pogled prema budućnosti je ono što vam trenutno treba.

Blizanci
Sada se poželjno prisjetiti koje nedovršene poslove biste trebali završiti. Početak proljeća nudi vam veliku šansu za novi početak pod uvjetom da vam znaci prošlosti ne odvlače pažnju od ciljeva. Stanite na kraj svemu što vas ometa, očistite svoj dom, odvojite se od toksičnog okruženja. 

Rak
Venera je i dalje jaka, što predstavnicima ovog znaka i dalje nudi povoljno vrijeme za akcije i pokušaje da ostvare ranije postavljene ciljeve. Ovo je sjajno vrijeme da se riješite negativnih programa, kao i da uzmete odmor. Tjedan u cjelini obećava podržavajuću, pozitivnu energiju.

Lav
Dinamičan razvoj događaja može da uznemiriti Lavove, ali nema potrebe za panikom. Prioritet je pažljivo planiranje svakog koraka. Ovo je vrlo važno vrijeme za vas - za otkrivanje vlastite svrhe i pronalazak životne ravnoteže.

Djevica
Predstavnici ovog znaka bit će u povoljnoj poziciji. Tamo gdje će ostali znakovi biti primorani raditi prema pravilima, vi ćete raditi s lakoćom. U srijedu i četvrtak čekaju vas novi poduhvati.

Vaga
Tjedan je povoljan da svoje vrijeme provedete tražeći nove načine samoizražavanja i zabave: čak i najmanje promjene u ovom pravcu pomoći će vam da promijenite perspektivu. Stoga, da biste postigli uspjeh, morat ćete pogledati stvari iz drugog ugla i, najvjerojatnije, promijeniti taktiku.

Škorpion
Planeti i zvijezde će pokrenuti mehanizam promjene i preispitivanja vrijednosti. Od prvih minuta ponedjeljka važno je prilagoditi se novim uvjetima i preuzeti uzde u svoje ruke. Ovo je odlično vrijeme za intelektualni rad. U ljubavnoj sferi imat ćete puno sreće, posebno za vikend.

Strijelac
Zabavljajte se ovaj tjedan, češće komunicirajte s prijateljima, obitelji i voljenom osobom. Kreativna aktivnost, opuštanje i ugodne sitnice donijet će mnogo pozitivnog. Vrijeme je za veliku promjenu u vašem životu. Bit će novih obećavajućih prilika.

Jarac
Ovaj tjedan je vrlo dvosmislen - sve je u vašim rukama. Ne donosite odluke na brzinu. Preporučljivo je slušati unutrašnji glas. Morate naučiti vjerovati svojim osjećajima. Odluke koje donesete ovog tjedna dugoročno će utjecati na vas pa impulzivnost i žurbu treba ostaviti po strani.

Vodenjak
Mogući su neočekivani obrati. Sreća vas neće napustiti, možete pokušati pretvoriti san u stvarnost snagom misli. Važno je razmišljati pozitivno i zamisliti povoljan ishod. Astrolozi vam toplo preporučuju da budete pažljivi, da ne iznosite svoje planove u javnost.

Ribe
Ovo će biti vrlo povoljan period za vas, koji će sa sobom donijeti spontane susrete, povećanu pažnju drugih ljudi i uspjeh u poslu. Svi dugotrajni projekti obećavaju da će se završiti uspjehom, a u vašem osobnom životu stižu promjene. Astrolozi vam preporučuju da obratite pažnju na stvari koje su dugo odgađane.

Izvor: sensa.mondo.rs