Tjedni horoskop od 27. veljače do 3. ožujka 2023. godine!

Ovan
Sve će prštati od strasti u vašim ljubavnim odnosima. Usprkos činjenici da se nijedan planet ne kreće retrogradno, vi mislima putujete u prošlost i pokušavate iz nje izvući važne lekcije za budućnost.

Bik
Ne povlačite se pod pritiskom okolnosti. Budite odgovorni i asertivni. Pažnja, suzdržanost i disciplina su vaše najneophodnije osobine ovoga tjedna.

Blizanci
Odlično je vrijeme za oslobođenje navika koje vam oduzimaju energiju. S introspekcijom ste završili - zašto sada ne biste krenuli u akciju?

Rak
Ne trošite energiju na sitnice i budite pomalo skeptični prema sumnjivim prijedlozima koji su mogući ovog tjedna. Zračit ćete snagom i samopouzdanjem.

Lav
Mogli biste se naći na testu. Koristite metode opuštanja kako biste manje brinuli i poboljšali raspoloženje. Ne žurite i nikome ne prelazite put. Ovo je ključ uspjeha svakog predstavnika ovog znaka.

Djevica
Ovog tjedna je preporučljivo da sve radite mirno i bez nerviranja. U suprotnom, riskirate sukobe na radnom mjestu koji bi vas mogli odvesti u slijepu ulicu. Budite razboriti.

Vaga
Nemojte očekivati neko čudo od ovog tjedna - u periodu slabosti Venere u znaku Ovna, radije odmorite. Preporučljivo je isključiti velike kupnje bez razmišljanja.

Škorpion
Tjedan će biti nepredvidiv, a vi vrlo ranjivi. Posao i omiljeni hobi pomoći će vam odvratiti pažnju od opsesivnih misli i anksioznosti. Rutinski zadaci ne samo da će vam pomoći da se fokusirate na važno, već će vam pomoći i da se smirite.

Strijelac
Štedite novac i energiju. Najbolja strategija za vas ovog tjedna je da 'siđete nakratko s trona' i posvete vrijeme kućnim poslovima i transformaciji prostora oko sebe.

Jarac
Obratite pažnju na svoje snove. Oduprite se iskušenju da učinite nešto rizično. Fokusirajte se na unapređenje svojih vještina. Koncentracija će vam biti sjajna u ovom periodu.

Vodenjak
Suzdržite se od impulzivnih odluka. Suočit ćete se s izazovima, ali ako sve radite strpljivo i promišljeno, sve će biti dobro. Postepeno ulazite u znatno mirniji period.

Ribe
Ne vjerujte u neprovjerene činjenice o prijateljima i voljenima, slušajte razum. Budite fleksibilni kako biste održali pozitivnu dinamiku u ljubavnoj sferi. Ovo je vrijeme kada trebate pripaziti da ne kažete nešto bez razmišljanja.