Tjedni horoskop od 7. do 13. kolovoza 2023.!

Ovan
Ovaj tjedan bit ćete nevjerojatno energični i motivirani za postizanje svojih ciljeva. Vaša hrabrost će privući pozornost drugih, stoga iskoristite priliku za izražavanje svojih ideja.

Bik
Vaša strpljivost bit će na testu ovaj tjedan, ali nemojte se predati. Iako se možda osjećate opterećeno odgovornostima, usredotočite se na dugoročne ciljeve. Obratite pažnju na zdravlje i pronađite vrijeme za opuštanje.

Blizanci
Tjedan će donijeti mnogo zabavnih i interesantnih društvenih događaja. Vaša komunikacijska vještina bit će vaš najveći adut pa iskoristite šarm kako biste razriješili nesporazume s voljenima. Na poslu budite pažljiviji u suradnji s kolegama.

Rak
Ovaj tjedan fokusirajte se na unutarnji mir i ravnotežu. Pronađite vrijeme za meditaciju ili bavljenje hobijima koji vas ispunjavaju. Bit će vam važno podržavati ljude oko sebe, ali ne zaboravite brinuti i o sebi.

Lav
Sjajno razdoblje za ostvarivanje vaših ambicija! Vaša kreativnost bit će na vrhuncu, pa iskoristite svoje talente za impresioniranje nadređenih. Budite oprezni s odlukama vezanim uz financije i savjetujte se s pouzdanim osobama.

Djevica
Tjedan će donijeti priliku za nove suradnje i uspostavljanje važnih poslovnih kontakata. Budite otvoreni za nova iskustva i naučite delegirati zadatke kako biste izbjegli preopterećenost. Vaše organizacijske vještine će doći do izražaja.

Vaga
Vaše društvene vještine bit će vaša najveća snaga ovaj tjedan. Riješite konflikte mirnim putem i izbjegavajte pretjerano prilagođavanje drugima. Slobodno vrijeme posvetite aktivnostima koje vas vesele i obnavljaju vaše energije.

Škorpion
Ovaj tjedan fokusirajte se na komunikaciju s voljenima. Budite iskreni u izražavanju osjećaja i izbjegavajte skrivanje emocija. Na poslu će vam biti važno pratiti razvoj događaja i donijeti odluke na temelju činjenica.

Strijelac
Fokusirajte se na prijašnje planove koje tek morate ostvariti - ovaj tjedan ponudit će neka sasvim nova riješenja. Na financijskom planu, budite umjereni i izbjegavajte rizične ulaganja.

Jarac
Ovaj tjedan usmjerite svoju ambiciju prema ostvarenju poslovnih ciljeva. Vaša upornost i marljivost donijet će vam napredak. Pazite na zdravlje, posebno na stres koji može utjecati na vašu dobrobit.

Vodenjak
Bit ćete iznimno kreativni i inspirirani ovaj tjedan. Iskoristite svoju originalnost za rješavanje problema na neočekivane načine. U privatnim odnosima budite otvoreni za različite perspektive i izbjegavajte tvrdoglavost.

Ribe
Ovaj tjedan posvetite vrijeme introspekciji i razmišljanju o vašim ciljevima. Slušajte svoju intuiciju i slijedite svoje srce. Budite pažljivi s financijama i izbjegavajte nepromišljene troškove.