Saznajte što horoskop za vikend od 4. do 6. kolovoza 2023. donosi vašem znaku!

Ovan
Spremite se za avanture i neka vas ništa ne usporava. Vaša energija će biti zarazna pa ćete privlačiti pozitivnost gdje god da se pojavite. Iskoristite priliku da istražite nova mjesta i upoznate nove ljude.

Bik
Vikend će za Bikove biti miran i opuštajući. Fokusirajte se na sebe i svoje potrebe. Odmorite se, uživajte u dobrom obroku i provodite vrijeme s najbližima. To će vam pomoći da povratite snagu i osvježite svoj um.

Blizanci
Imate puno energije za druženje i povezivanje s drugima. Otvorite svoje srce novim iskustvima i ljudima. Očekujte neočekivana iznenađenja koja će vam donijeti osmijeh na lice.

Rak
Vikend će biti emotivan i introspektivan. Vrijeme je da se posvetite svojim osjećajima i razmislite o budućim ciljevima. Pronađite ravnotežu između društvenih aktivnosti i vremena samo za sebe kako biste obnovili svoju emocionalnu snagu.

Lav
Osmislite neki zabavan projekt ili se upustite u umjetničke aktivnosti koje volite. Pokažite svijetu svoj sjaj i neka vas vaša svjetlost vodi kroz vikend.

Djevica
Bit ćete fokusirani na organizaciju i planiranje. Iskoristite ovaj period za rješavanje stvari koje ste dugo odgađali. Red i disciplina pomoći će vam da se osjećate mirno i zadovoljno.

Vaga
Potrudite se izraziti svoje osjećaje prema voljenima i provesti kvalitetno vrijeme s njima. Otvorenost i razumijevanje pomoći će vam u jačanju veza.

Škorpion
Istražite svoje unutarnje misli i osjećaje. Proučite svoje snove i dozvolite si da budete ranjivi. Možda ćete otkriti nove spoznaje o sebi koje će vam pomoći u osobnom rastu.

Strijelac
Otvorite se prema novim iskustvima i mogućnostima. Izađite iz svoje zone komfora i probajte nešto potpuno novo. Inspiracija će vas pratiti na putu prema nezaboravnom vikendu.

Jarac
Posvetite se svojim najbližima i provodite kvalitetno vrijeme s njima. To će vam pomoći da se osjećate uravnoteženo i budete puni energije za nadolazeći tjedan.

Vodenjak
Okružite se s pozitivnim ljudima i posvetite se zanimljivim razgovorima. Možda ćete dobiti neke sjajne ideje koje će vas motivirati za nove izazove koji vas očekuju.

Ribe
Vikend će za Ribe biti romantičan i sanjiv. Prepustite se ljubavnim emocijama i uživajte u trenucima bliskosti.