Jupiter je planet ekspanzije pa dok putuje retrogradno nastoji proširiti pitanja koja zahtijevaju našu pozornost. Zaronimo duboko u energiju retrogradnog Jupitera u Biku…

Jupiter u retrogradnom hodu
Jupiter se općenito smatra planetom svjetlosti, ali i on ima sjenovitu stranu. To je planet širenja, i baš kao što može proširiti obilje i naše želje i snove, može proširiti i stvari koje ne želimo gledati, stvari koje guramo pod tepih jer su previše bolne ili neugodne za suočavanje.
Retrogradni Jupiter bi nam mogao izbaciti nešto od ovoga na površinu. Može ukazati na mračnu stranu situacije s kojom smo se nosili, loš odnos koji smo njegovali ili negativne aspekte naše psihe.

Omogućuje nam da vidimo više detalja, veću perspektivu i dublju istinu. Što više gledamo, vjerojatnije je da ćemo jasnije razumjeti kompletnu situaciju i fokusirat se na detalje.

Retrogradni Jupiter u Biku
Retrogradni Jupiter u Biku proširit će ono na što nam treba skrenuti pozornost, ali vjerojatno će istaknuti i našu financijsku situaciju. Financijska tržišta bi također mogla biti u vijestima u ovo vrijeme.

Jupiter u Biku označava vrijeme za pravljenje planova za budućnost, posebno kada su u pitanju naše financije. Njegova energija favorizira sigurnu, čvrstu i stabilnu organizaciju i rast, stoga pokušajte razmišljati u tom smjeru kada se radi o novčanim pitanjima koja se mogu pojaviti.

Energetski, retrogradni Jupiter u Biku također može utjecati na naše osjećaje samopoštovanja i vrijednosti. Čemu odlučujemo dati vrijednost? Možemo otkriti da se naš osjećaj onoga što smatramo vrijednim mijenja u ovom trenutku ili se razvija kako bi bio usklađeniji s višom vizijom.

Retrogradni Jupiter i vraćanje prošlosti
Svi retrogradni periodi zahtijevaju od nas da se osvrnemo na prošlost kako bismo procijenili i ponovno pregledali stvari koje još zahtijevaju našu pozornost.

Ako se nešto značajno dogodilo u vašem životu tijekom ranijeg perioda, očekujte da će ponovno postati aktualno. Nemojte se žuriti pronaći najjednostavniji način za rješavanje problema, budite fokusirani i orijentirani prema detaljima – kada budete sagledali širu sliku situacije, rješenje će se samo nametnuti.

Izvor: Forever Conscious