Saznajte što horoskop za vikend od 13. do 15. listopada 2023. donosi vašem znaku!

Ovan
Potrebno vam je vrijeme za opuštanje. Planirajte kratki izlet u prirodu kako biste napunili baterije. Pozovite prijatelje na spontani piknik ili sportske aktivnosti na otvorenom.

Bik
Ovog vikenda ćete se osjećati posebno blisko s partnerom, pa iskoristite priliku za romantičnu šetnju ili večeru u dvoje. Prepustite se udobnosti vlastitog doma i provedite vikend u opuštanju, uz dobru knjigu ili film.

Blizanci
Očekuje vas vikend ispunjen razgovorima i smijehom s partnerom. Provedite vrijeme zajedno razmjenjujući ideje i planove. Poželjet ćete uživati u umjetnosti i glazbi ovoga vikenda pa posjetite neku manifestaciju.

Rak
Ovog vikenda će emocije cvjetati. Potrebno vam je vrijeme za opuštanje i meditaciju. Pronađite mir u prirodi ili se posvetite hobiju.

Lav
Lavovi će zablistati ovog vikenda. Uživat ćete u pažnji svoga partnera i cijeli će vikend biti samo za vas dvoje. Uživajte u ljubavi i romantici!

Djevica
Ovog vikenda se posvetite svom vrtu ili kući. Uređenje prostora donosi vam zadovoljstvo. Organizirajte kućnu zabavu za obitelj i prijatelje i uživajte u dobroj hrani i ugodnom društvu najdražih.

Vaga
Planirajte vikend izlet u romantični gradić ili na jezero kako biste se opustili i uživali u prirodi. Ovaj vikend savršen je za riješiti neke probleme koji su vas u prethodnom periodu mučili vezano za ljubav. Otvoren razgovor je ključan.

Škorpion
Organizirajte večeru za dvoje kako biste se opustili i povezali s voljenom osobom. Ovaj vikend proći će u gradnji intimnosti s partnerom i uživanju, i to je baš ono što vam treba nakon napornog perioda na poslu.

Strijelac
Posvetite se obitelji ovaj vikend. Vrijeme koje ne provodite zajedno tijekom radnog dijela tjedna, bitno je nadomjestiti onda kada imamo više slobodnog vremena. Šetnja prirodom odličan je način zbližavanja.

Jarac
Ovaj vikend sve će biti u znaku zabave. Nakon dugo vremena konačno ste opušteni i nemate puno briga – slobodni ste uživati u sitnim radostima. Opustite se i prihvatite sve što vam život nudi.

Vodenjak
Ovo je vrijeme za razmišljanje o dugoročnim ciljevima. Razmislite o tome što vas ispunjava i što želite postići u budućnosti. Možda ćete se odlučiti za dodatno obrazovanje ili istraživanje novih interesa. Postavite si izazove koji će vas potaknuti na rast.

Ribe
Ribe će ovog vikenda osjetiti potrebu za usavršavanjem svojih vještina. Otvoreni ste za učenje i traženje novih prilika za napredak na poslu. Razmislite o sudjelovanju u tečajevima ili radionicama koje će vam pomoći da postanete stručniji u svom području.