Saznajte što horoskop za vikend od 20. do 22. listopada 2023. donosi vašem znaku!

Ovan
Ovaj vikend bit će za vas idealan da se opustite od napornog posla. Posvetite se fizičkoj aktivnosti i provedite vrijeme s prijateljima ili obitelji. U ljubavi, budite spontani i prepustite se trenutku.

Bik
Odmorite se tijekom vikenda, opustite se kod kuće i uživajte u udobnosti. Važno je da komunicirate s obitelji i partnerom o svojim potrebama i osjećate podršku.

Blizanci
Vikend je idealno vrijeme za druženje s prijateljima. Iskoristite ga za razgovor i zabavu. Ako ste u vezi, iznenadite svog partnera nekom neočekivanom aktivnosti.

Rak
Ovaj vikend posvetite sebi i svom obiteljskom krugu. Kvalitetno provedite vrijeme s voljenima i razgovarajte o svojim osjećajima. Odnos s partnerom će biti osvježen dubokim razgovorima.

Lav
Uživajte u vikendu provodeći vrijeme na otvorenom ili baveći se hobijima koji vas ispunjavaju. Važno je izraziti svoje osjećaje prema voljenima i pokazati im koliko vam znače.

Djevica
Odmorite svoj um i tijelo ovog vikenda. Organizirajte kućanske aktivnosti i uživajte u miru. Razgovarajte s obitelji o svojim potrebama i željama.

Vaga
Vikend je idealan za druženje s prijateljima i širenje svoje društvene mreže. U ljubavi, potrudite se postići kompromis s partnerom.

Škorpion
Opustite se i uživajte u vikendu, ali budite otvoreni prema novim iskustvima. Duboko razmislite o svojim osjećajima i postavite ciljeve za budućnost, kako u ljubavi tako i u odnosima s prijateljima i obitelji.

Strijelac
Ovaj vikend istražite nove horizonte i putujte ako je moguće. Ako ne možete putovati, odlučite se za avanturističke aktivnosti u prirodi s prijateljima.

Jarac
Ovaj vikend fokusirajte se na svoju karijeru i poslovne ciljeve. No, ne zaboravite provesti vrijeme s obitelji i partnerom kako biste održali ravnotežu.

Vodenjak
Družite se s prijateljima i provodite vrijeme u društvu koje vas inspirira. U ljubavi, budite svoji i nemojte se opterećivati očekivanjima drugih.

Ribe
Ovaj vikend usmjerite svoju pažnju na duhovni razvoj i introspekciju. Odnos s obitelji će biti posebno važan, pa provedite kvalitetno vrijeme s njima.