Saznajte što horoskop za vikend od 3. do 5. studenog 2023. donosi vašem znaku!

Ovan

Vikend će biti ispunjen akcijom za Ovnove. Osjećat ćete se kao pravi vođa, a avanture će vas pratiti. Upustite se u zabavne aktivnosti s društvom, kao što je vožnja biciklom ili spontani izlet s prijateljima.

Bik

Ovaj vikend posvetite sebi, Bikovi. Odmorite se i opustite - napunite se pozitivnom energijom prije početka novog radnog tjedna. Razmazite se masažom i wellness tretmanima kako biste napunili svoje baterije i pripremili se za izazove koji dolaze.

Blizanci

Za Blizance će ovaj vikend biti sjajan za komunikaciju i druženje. Organizirajte piknik u prirodi ili planirajte vikend izlet s obitelji ili prijateljima. Razgovarajte, smijte se i uživajte u društvu.

Rak

Rakovima će vikend donijeti obiteljske radosti. Posvetite se kući, uređenju prostora i kvalitetnom vremenu sa svojim najmilijima. Dobra je ideja organizirati obiteljski ručak ili večeru kod vas.

Lav

Za Lavove će vikend biti pun zabave i druženja. Izlazite, plešite, zabavljajte se do ranih jutarnjih sati. Ovo je vaš trenutak da zablistate na plesnom podiju i osvojite srca ljudi oko sebe.

Djevica

Djevice, vikend će biti idealno vrijeme za organizaciju i planiranje. Posvetite se projektima koji su vam važni i postavite nove ciljeve za budućnost. To će vam dati osjećaj kontrole i smjera.

Vaga

Vikend donosi Vagama romantično putovanje ili izlet u dvoje. Odaberite neko prekrasno odredište i provedite vrijeme sa svojim partnerom, istražujući nova mjesta i stvarajući posebne uspomene.

Škorpion

Za Škorpione, vikend će biti vrijeme za osobni rast. Razmislite o svojim strastima i interesima te se posvetite učenju ili hobijima koji vas ispunjavaju. To će vam pomoći da se osjećate bolje.

Strijelac

Strijelci će ovaj vikend biti pun energije i optimizma. Iskoristite tu energiju za fizičke aktivnosti poput trčanja, planinarenja ili vožnje bicikla. Aktivnosti na otvorenom će vam donijeti osjećaj slobode i povezanosti s prirodom.

Jarac

Vikend će Jarce potaknuti da se posvete svojoj karijeri i profesionalnom napretku. Razmislite o svojim ciljevima i što možete učiniti kako biste napredovali. Možda je vrijeme za razgovor o povećanju plaće ili promociji.

Vodenjak

Vodenjaci će ovaj vikend biti kreativni. Izrazite se kroz umjetnost, glazbu ili pisanje. Organizirajte kreativne radionice s prijateljima ili se pridružite lokalnoj umjetničkoj sceni.

Ribe

Za Ribe, vikend će biti idealno vrijeme za meditaciju i introspekciju. Pokušajte se povezati sa svojim unutarnjim mirom i duhovnošću. Možda čak i posjetite duhovni retreat ili se bavite jogom kako biste se osjećali uravnoteženije.