Mjesečna tarot terapija za prosinac 2023.

OVAN

Vezano za financije ulazite u ekstremno dobru fazu. Bit će i druženja. Naročito će vam biti važna dva nova saveza. Prva žena s kojom ćete se značajno zbližiti načelno je tamnokosa, imućna, vatrenog znaka (Ovan, Lav, Strijelac). Uživat ćete njezinu beskrajnu podršku i naklonost. Ovo je žena koja teško pušta ljude k sebi stoga će biti izvjesna privilegija provoditi vrijeme u druženju i zabavi. Drugo žensko prijateljstvo koje dobiva na važnosti je sa ženom plave kose. Iz nekog razloga, ova dva svijeta ne mogu se sudariti, ali će vaše druženje s njima bez da se njih dvije ikad međusobno upoznaju biti itekako važno za vašu budućnost. Za neke od vas možda napokon upoznajete dva člana obitelji vaše voljene osobe, ali ta dva člana nisu zapravo međusobno naročito bliska. Moram napomenuti kako je žena svjetlije kose usred nekakve drame i obje ćete trebati jedna drugu.

Vijest o nečijoj trudnoći mogla bi vas povrijediti, možda čak i uzdrmati. Brzo ćete se pribrati i doći k sebi, nekad ovakav poredak tumačim kao da imate ugovor na određeno ili ste zamjena kolegici dok je na porodiljnom dopustu, pa čisto iz predostrožnosti ažurirajte CV. Mnogi vojskovođe i ratnici davnih dana imali su svoje astrologe i tarot majstore koji su ih savjetovali prije ratova i političkih poteza, stoga primite informaciju s razumijevanjem jer predviđanje sudbine koristan je alat. To što će vas vijest o nečijoj trudnoći uzdrmati ne znači da ste loša osoba i slično, jednostavno postoji praktična podloga koja vam ne ide u prilog iz možda nekog ekonomskog razloga.

Nadalje, stoji usputan seks bez neke naročite ekspanzije. Ako se nalazite usred odnosa bez obaveza, zasad većih promjena neće biti. Više niste zbunjeni i jasno vam je na čemu ste. Ne dvoumite se, jasno znate svoju poziciju u ovoj priči. Imam dojam da će upravo radi ove faze biti važna ranije spomenuta prijateljstva sa ženama. Samo je nebo granica vezano za nove avanture i igre. Ovo je sjajan period.

BIK

Sve što budete taknuli vezano za financije i posao pretvorit će se u zlato. Imat ćete nevjerojatno puno sreće u svojim poslovnim pothvatima. Naravno, zašto bi bilo jednostavno ako može biti komplicirano i čemu ugodno ako postoji neugodno, stoga će vas u tom procesu dodira Mide podržavati healing kroz koji ste prošli. Ipak može biti jednostavno i jednostavno, vi ćete biti živi dokaz. Ako ste ranijih godina bili sjetni i neraspoloženi, to se ovog prosinca neće dogoditi. Stižu dobre vijesti.

Nećete se bojati zasukati rukave, spremni ste ostvariti svoje snove. Ipak, držite svoje velike planove za sebe. Vodite računa kome ćete povjeriti kako imate loš dan? Tko zaslužuje biti u vašim povjerljivim krugovima? Ako imate poslovnog partnera ili radite u većem kolektivu, bit ćete oprezni s onima koji su tek nedavno priključeni.

Udvarat će vam mlađa Djevica ili stariji zračni znak (Blizanci, Vaga, Vodenjak). Svakako razmotrite osobine ovih znakova jer su u najavi kao ulazak nove energije čime se vaša srca zapetljavaju u romansu. Postoji i osoba koja se nedavno razvela, a postat će vam važna. Nekada se razvedena osoba može protumačiti kao netko tko je nedavno probio led i izašao iz zone komfora. Uglavnom, spremni su svakog dana učiniti nešto po prvi put, ova je osoba aktivna i ne boji se zagristi život. Ako su eventualno pred rastavom, to će uskoro biti realizirano.

Nitko ne misli ništa ozbiljno, naročito ne vi. Energije oko vas su pristojne, ali kao da Svemir zasad nema namjere izložiti konačne ideje. U koketnoj ste fazi, vaša se ljubavna tema tek treba razviti. Igrat ćete se po principu – nešto novo, nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo. Djelovat ćete poput ženke orla koja čeka najbolju grickalicu, orlovi oko vas morat će se itekako potruditi.

U najavi je neočekivan susret, najkasnije do kraja mjeseca. To bi moglo biti „nešto staro“. Radi se o osobi iz vaše prošlosti, već je neko vrijeme prisutna čežnja da ih sretnete, neovisno o tome jeste li tu energiju prekrižili u realnosti. Vaše se energije nisu zaboravile i potisnule stoga se pripremite jer dolazi do neočekivanog susreta. Nakon što razmotrite sve udvarače i opcije, proći ćete kroz nešto bolniji proces jer to što vi želite oni jednostavno nisu u stanju ponuditi. Ovo je svakako prolazno jer imate mnogo druženja, susreta i ovo bi mogao biti vaš najsretniji kraj godine ikad. Iz ove vibracije dolazi ponuda veze ili stabilniji odnosi ako postoji nesloga i tenzije.

Fokus će biti na miru i obilju. Jednostavno ćete uživati bez ikakve brige ulazite li u vezu ili odlazite. Ovo je perspektivan mjesec, jako će vam se sviđati ovaj period. Savezi sa ženama rastu i sklapate brojna prijateljstva. Nećete se moći obraniti od poziva.

Postoji jedan problem koji postaje sve veći i veći. Njega ćete riješiti tako da ga prestanete gurati pod tepih naročito ako je subjektivan dojam kako vas „guši“. Suočite se i riješite to, što god da jest.

BLIZANCI

Burna vremena. Susret. Pomirenje. Romantičan period u najavi.

Imate dvije energije, dva bitna prijateljstva ili druženje. Ulazite u ekstremno romantičnu fazu. Rado ćete se udvarati ili će vam osjećaji biti uzvraćeni. Pojavljuje se netko iz prošlosti, odnos se obnavlja kroz pomirenje. Postoji i sitna patnja s kojom se odnos ne može razvijati jer ste poslovno ili društveno povezani.

Staro i zaboravljeno vraća se na velika vrata iako vas tišti tiha patnja, međutim kao da imate nerealna očekivanja po tom pitanju.

Prva energija predstavlja odnos oko kojeg ćete se trebati potruditi iako su vam zadali dosta glavobolje. Vrijeme je učinilo svoje, sada oboje imate više hrabrosti. Oboje ćete manifestirati jedno drugo. Ako ste se odljubili, emocije se vraćaju. Intenzivna komunikacija koja će započeti brojne nove cikluse.

Druga energija ima nejasne motive. Dojam je kako se radi o uzajamnom interesu i kreativnosti. Dinamika je poslovna. Plodno je, dobro je, učite i napredujete zajedno, ali odnos nije vatren, sve je nekako mlako. Druga energija ne može ekspandirati u nešto ljubavno, poput prve energije. Odlučni ste napraviti nešto za vaše najveće dobro. Moguće je kako ćete prolaziti kroz mračan dio duše. Bit će vam pomalo teško prihvatiti materijalan koncept. Morate se suočiti s činjenicom kako ne možete miješati nježnost i posao. Jasno odvajate družbu i službu.

Vezano za postavljanje granica, postoji „načelo jednog dodira“. Ono što taknete, to mora završiti točno ondje gdje mu je mjesto. Primjerice, ako iz torbe izvadite majicu za teretanu, ona mora završiti odmah ondje gdje joj je mjesto – u košari za pranje rublja. Prilagodite ovo pravilo svojim potrebama. Nemojte da nešto stoji ondje gdje mu nije mjesto. U prenesenom značenju, kada dotaknete prvu energiju, dotaknut ćete ljubav stoga se slobodno ponašajte ljubavnički. Druga energija okrenuta je materijalnom – stoga kada se dotaknete možda čak i pomalo emocionalno – ponašajte se poslovno.

RAK

Mjesec ljubavi i obožavanja u kojem će vam emocionalno biti uzvraćeno. Ljubav ulazi na velika vrata u vaš život. Očekujte ljubavni susret, ljubavnu ponudu, ljubavnu izjavu. Od koga? Od nekog koga želite već neko vrijeme. Ovo nije netko do koga vam nije stalo, a tu se zatekao usput dok prihvaćate druženje reda radi. O ovoj osobi sanjarite već neko vrijeme. Ako se radi o aktualnim vezama, vaš će se odnos učvrstiti i izuzetno ćete se povezati. Za one koji neko vrijeme čeznu za svojom voljenom osobom, napokon ćete biti zajedno. Ondje gdje ćete vi biti oštri, oni će biti mekani. Senzualno erotično razdoblje. Maksimalno ostvarenje, sreća, zaruke.

Novac je odlično aspektiran. Sve što taknete bit će pretvoreno u zlato. Dobre vijesti, romantična pisma i poruke.

Možda nešto morate otpustiti, ali neovisno o tome morate krenuti naprijed. Jedan je ciklus završen i moguće je da nikad nećete saznati što bi bilo kad bi bilo. Dogodio se prirodan kraj i to je nešto što morate posve prihvatiti. Nemojte negativne osjećaje zadržavati u sebi.

Vi i vaša osoba bit ćete najmanje dva puta zajedno. Komunikacija će doći do vrhunca, u najmanju ruku obnavlja se. Žele se dokazati, ne boje se gubitka reputacije ili imaju ikakav strah – ovo je netko tko želi ovog puta ići s vama do kraja. Svakako imate još jednu energiju s kojom se odnos popravlja. U slučaju ljubavnog trokuta, odnosi sa svima su nevjerojatno idilični. Ako imate dvoje pa i više djece, sa svima pronalazite ujednačen harmoničan odnos. U slučaju poslovne dinamike, idilični odnosi s kolegama na poslu.

LAV

Nečija nevjera i izdaja od ranije proganjaju vas ovih dana. Možda ste bili uvjereni kako ste nešto preboljeli, a onda se događa noćna mora i dok se budite shvatite kako nije gotovo dok nije gotovo.

Pored vas se nalazi osoba koja vam je odana i privržena, ali žulja vas nevjera od ranije, nekog iz davnih vremena. Iz tog se razloga ne možete adekvatno povezati s aktualnom osobom, ali ovo će se razriješiti tako da njihova ponuda stiže, iako trebaju beskrajno mnogo vremena što još više rovari i kopa po vašem polju sumnje. Vaša osoba ne zna iskomunicirati kako se osjeća. To bi moglo dovesti do kraćeg prekida i distance. Između vas će se pojaviti ponor i ne bi me začudilo da imate odvojene dogovore vezano za proslavu nadolazećih praznika. Odnos će se ipak popraviti nakon manje krize.

Ako čekate priznanje ili promociju vezano za poslovne okolnosti, dobre vijesti stižu. Ono što čekate, stiže.

Postoji želja koja će se manifestirati, načelno nema veze s poslom ili ljubavi, nego se radi o nečem trećem. Ispunjenje ove želje popravit će cijeli vaš dojam o kraju godine koji nije loš, ali nosi izazove koji vas iz sezone u sezonu sve više umaraju. Imate dosta emocionalnih kočnica i nejasnoća – nitko ne zna koja je vaša konačna destinacija, a put koji morate proći nosi stare rane, osrednje udvarače i sve više postajete svjesni kako zaslužujete mnogo više što dovodi do frustracije. Zamišljam kako nakon tuluma dolazite kući, uzimate čašu vina i dok skidate umjetne trepavice shvatite da plačete, jednostavno tuga će se u ovom periodu događati sama od sebe. Nemojte se susprezati, ako vam se plače – isplačite se. Suze su zdrave.

Vezano za obilje, period je sjajan. Možda jest tužno biti sam na mahove, ali budite zahvalni na onome što vam očito itekako ide. Bogovi obilja vas vole.

DJEVICA

Netko je u vašem životu. Ako sada ne postoji, dolazi, pojavljuje se. Moguće da se radi o vatrenom znaku. Iz nekog razloga svi planovi o braku ili nečem ozbiljnijem propadaju, ali to kao da nije prepreka da se odnos razvija i dalje. Ne vidim naročitu patnju, ali morate se pomiriti kako ne znate u kojem smjeru ova priča vodi, plus ova osoba vuče za sobom prekršena obećanja. Ova pomalo izdajnička podloga ometa razvoj ove veze. Moguće da ne znate što vas u konačnici drži na okupu i veže, ali odnos se neprekidno odvija iako i dalje kronično ne znate gdje vodi.

U najavi je bolno buđenje kako stvari stoje. Ovo će biti vrijedna lekcija nakon koje će vam biti kristalno jasno zašto vam se događa neželjeno. Povezano je s izdajom osobe s kojom ćete se družiti. Izdaja ne mora najavljivati ništa nužno zlokobno, jednostavno po tko zna koji put bit će vam servirano ono što definitivno ne zaslužujete. Razlika je u tome što će vam ovog puta biti jasan uzrok koji dovodi do posljedice. U ishodu možda pobijedi odluka da napustite odnos iako vam je itekako stalo.

„Bio sam slijep, a sada vidim“ je dinamika bliže budućnosti, bilo da se radi o vama ili pak nekoj drugoj energiji. Dopustite sebi da se sve raspadne kako bi se iznova sastavilo. Ne zaboravite da u Tarotu prvo padaju Tornjevi, a nakon toga niču suncokreti. Ne mogu procijeniti oko čega se nadovezuje izdaja ili nevjera, ali najviše će vas zaboljeti neodlučnost druge strane. Kao da ne vide vašu vrijednost i stoga ne mogu donijeti ispravnu odluku. Što god da se sada događa, ne mora se raditi o konačnom kraju, ali kroz ovaj razdor i neslogu morate proći. Ovdje je važno raspoznati kako se sve događa radi vas i vašeg najboljeg korisničkog iskustva na planeti Zemlji. Iskustvo se nažalost ili nasreću odvija kroz lekcije. Ovog puta, opazit ćete okosnicu zašto se nešto neprekidno ponavlja na vašu štetu, a povezano je s emocionalnim odnosima. Vjerujte sebi i svojoj intuiciji, ali idite lakšim putem i prestanite okretati drugi obraz.

U redu je ne biti izabran. U redu je biti nekome kokreator njegove lekcije. Promatrajte scenarije iz drugih perspektiva. Ujedno, ovakav vas pristup može i zaliječiti kako ne biste unedogled patili.

VAGA

Imate pet ponuda. Za one koji su otkrili društvene mreže ili aplikacije za upoznavanje, navedeno bi tumačenje moglo itekako rezonirati s aktualnom ljubavnom situacijom. Za ostale, bilo bi dobro razmotriti predviđanje za podznak ili znak u kojem im se nalazi Mjesec ili Venera (može čak oboje). Može odgovarati i onima koji se iz vedra neba zateknu na vjenčanju ili nekoj proslavi na kojoj ima mnogo slobodnih muškaraca.

Prva ponuda je Škorpion ili vodeni znak općenito. Uživa poštovanje zajednice. Zna zaraditi novac, ali uživa i u hedonizmu. Moguće da imaju Ovna u sebi (kroz podznak, primjerice). Mogu vam priuštiti ugodan život, ali burno reagiraju, nemaju strpljenja. Nisu dovoljno smireni. Ako nastavite ovaj odnos, mogli bi vas povući u neko svoje ludilo.

Druga opcija ili ponuda je mlađi Djevica. Ovu osobu znate od ranije, bit ćete fizički zajedno makar na jednu noć. Odnos je prilično nestabilan.

Kratkotrajna veza sa Strijelcem. Moguće da postoji starija žena ili pak majka koja vrši pritisak. Ovaj bi se „žutokljunac“ mogao ozbiljni zaljubiti u vas, dobro ćete se provesti u krevetu s njima, ali u realnom životu baš i ne. Na prvoj će prepreci odustati i u slučaju ikakvih trzavica neće vam držati leđa. Bilo bi dobro da ovaj odnos uzmete s rezervom i ne maštate previše.

Zemljani znak predstavlja ozbiljnog lovca. Već ste čekali ovu energiju. Zapravo, sve biste opcije bacili niz vjetar kada bi vas ova osoba htjela.

Blizanci za kraj kao peta ponuda. Može doći do veze, ali ubrzo dolazi do patnje jer su nezreli i ipak djeluju neobavezno.

Negdje putem postat ćete sebi jako važni. Bit ćete seksualni, ali ipak oprezni. Opazit ćete da postoji količina, ali se ne podudara s kvalitetom koju očekujete. Razmotrit ćete opcije koje nisu dobre za vas. Još nije vaše vrijeme. Postavite zdrave granice. Zavolite granice koje vas oslobađaju.

ŠKORPION

Dvije ponude od strane zemljanih znakova. Mlađa Djevica i stariji Jarac borit će se za vašu naklonost. Razmotrite osobine zemljanih znakova jer to su energije koje će vam se pokušati približiti. Ove vas dvije energije vuku prema konačnoj destinaciji, a to je jedan vodeni znak (Rak, Škorpion, Ribe).

Mlađi, nezreliji Djevica nikad se neće skrasiti. Stari Jarac nikad neće postati zabavniji. Njihova uloga ovako odokativno i intuitivno je da vas približe energiji za koju zasad niti ne znate da postoji. Tek će ta treća osoba biti vaša prava ljubav.

Nadalje, nezreliji Djevica nosi u sebi staru prtljagu, rane, ali ne napuštaju vašu ljubavnu pozornicu. U svakom slučaju, ako ih vi ne zamolite da napuste vaš život, on će se sam pobrinuti za to. Imate posla s nekim tko drži falsifikat u ruci, a kune se da je original. Nastoje vas uvijek i zauvijek uvjeriti u laž. Hoćete li iznova povjerovati? Ako ste krhkog zdravlja, bilo bi poželjno za preskočite ovaj ciklus. Stiže njihova ponuda, ali je mutna kao i uvijek.

Stariji Jarac koji se ne zna zabavljati samo je jedna od opcija. Niste sigurni, nije dovoljno zabavno i prpošnu, stvara zbrku. U svakom slučaju, koliko vidim, uloga ove energije je odvesti vas do vaše idealne veze.

Imate vrijedno žensko prijateljstvo, osoba je tamnokosa, također zemljani znak. Uskoro dolazi do ozbiljnog udvaranja i nije nemoguće da se to odvija i zaslugom ovog prijateljstva. Bitno je naučiti postavljati zdrave granice. Prva i druga energija ne bi vas ometale da im to ne dopuštate. Postoji mogućnost da treća energija također ima svoje filtere i kriterije, tako da je važno pojaviti se zaliječen. Ova vas energija čeka, ali koji će biti vaš doprinos odnosu? Moglo bi biti burno ako ne donesete konačnu odluku na vrijeme, naročito vezano za prve dvije muške energije.

Samo recite ne. Pristojnije, možete reći „Ne, hvala!“ ili „Ne bih danas“. Drugim bi ljudima moglo biti nejasno zašto ne želite čašu vina, krišku torte ili pak odnos bez budućnosti, ali zapravo bit je zašto se netko uzrujava oko nečeg što je njima bitno, a vama ne? Oni tu ne mogu ništa. Nitko ne može raspravljati o vašem ukusu i željama bez vašeg dopuštenja. I nitko tko je okarakteriziran kao nepoželjan lik ne može se iznova uključiti u vaš život, ako niste rekli da. Preuzmite odgovornost.

STRIJELAC

Zemljani znak postaje sve više važan. Moguća je ponuda veze, eventualno kraća afera. Prolazite kroz tajno ponašanje ili tajnu vezu, ali načelno sve je na nivou fantazije. Ovaj odnos na duge staze neće biti održiv. Ovo je dobar period kako biste uvidjeli tko ostaje, a koga morate zamoliti da nestane. Imate jednu ugodnu smetnju i odmak od vašeg uobičajenog, konvencionalnog ponašanja. Ovako na prvu djeluje kao da ćete vi biti nevjerni, makar platonski.

Osoba koja vam ulazi u život je netko važan, na vodećoj poziciji. Može se čak raditi i o javno eksponiranoj osobi koja se bavi nekim javnim poslom. Zauzeti su, dan im je prekratak. Vrlo su traženi, bitni, imaju mnogo žena na dispoziciji. Imate tajnu želju od ranije, san koji vapi da bude ostvaren. Rađa se novi život u vama, nova dimenzija i svrha. To inače niste vi, ali zabavno je kako možete biti bilo koji lik, ako nema osude, a to se može odviti jedino u tajnosti kad vas nitko ne gleda i ne treba. Idete prema katarzi. Kako biste se iznova transformirali, morate proći kroz nečasnu fazu. To nije vaš plan, ali događa se. Vaš integritet neće biti upitan, jednostavno ovo će biti neizbježno.

Razotkrit ćete svoje mračne želje, senzualne fantazije. Putem, bit će kolateralnih žrtava, ali dozirano. Energije oko vas će patiti, ali neće vam zamjerati. Birate sebe, užitak, plodnost. Što god da želite, to i dobivate. Slatki izazov.

Bit ćete kreativni i aktivni. Na poslu ćete postizati izvrsne rezultate.

Kroz cijeli ovaj scenarij imamo i jednu energiju koja vas strpljivo čeka. Birat ćete između dvije energije, jedne pomalo opasne i neizvjesne, te druge koja je nešto stabilnija i pouzdanija, ali ne tako razarajuća. Najvažnije će vam biti živjeti realnost u kojoj volite i obožavate sebe. Ovog ćete puta moći sami sebe pogledati u ogledalo. Bit ćete zadovoljni tko ste.

JARAC

Povratak osobe iz ne tako bliske prošlosti. Ovo je netko iz pradavnih vremena, između vas nema nikakvog odnosa ili kontakta. Može se reći kako ste posve zaboravili ili prekrižili ovu osobu. Primjerice, ako imate dva braka iza sebe, ovo je netko koga pamtite iza rane mladosti. Ovo je netko na koga zaista više ne računate da će osvanuti. Brzo ulaze u vaš život i rado bi napravili nered od vašeg života kada biste vi to dopustili, ali nećete, stoga se dakako neće niti usuditi. Ali imali su ideje o tome da vas zateknu nespremnu. Nije nemoguće da dođe do seksa. Stalo vam je do njih, ali i dalje su posve nepopravljivi. Nema neke nade za ovaj odnos.

Ono što je zapanjujuće, dugo ih niste vidjeli i nije nemoguće kako između vas stoje oceani i svjetovi. Zaista ste mogli računati na sve u životu, ali da će ova osoba uskrsnuti – to vam već dugo vremena ne izgleda kao moguće.

Pored ove energije, imate još dvije koje čekaju na vaš znak. Vi niste raspoloženi odlučiti se. Eventualno, da se nije ukazala prva osoba, možda biste i znali na čemu ste sami sa sobom. Jedna energija vas već neko vrijeme promatra i zgromilo ih je kada su opazili vaš napredak. Dojam je kao da vas je netko išao provjeravati preko društvenih mreža u stilu gdje ste i što radite, ali ostali su zapanjeni koliko ste daleko dogurali. Život se opasno igra s tom osobom koju ste davnih dana željeli manifestirati, ali sada kao da su vas prošli. Ne bi me začudilo da ta energija ima novu obitelj, ali sada se nalaze u fazi kada razmatraju jesu li donijeli dobru odluku ili ne? Ovdje imamo puno filozofije, ali malo akcije.

Druga energija želi vas uvući u svoju tužnu zabavu, postoji simpatičan termin za to – pity party. Žele vas u svojem jadu, ali dojam je kao da nećete moći preskočiti taj tulum. Dolaze u jadnom izdanju poput emocionalnih vampira. Umjesto da se pozabave što je sve krenulo po zlu, žele svoju bol jednostavno prenijeti na nekoga, a taj netko ste vi. Bilo bi poželjno preskočiti ovaj ciklus.

Jačaju vaše manifestacijske sposobnosti koje su rezultat napornog rada i truda. Savršeno ste balansirali između akcije i spiritualnosti. Vratili ste svoju vrijednost i reputaciju. Shvatili ste kako sve u životu ovisi o vama i odlukama koje donosite na dnevnoj bazi – sada znate što vam je činiti.

VODENJAK

Odmah u startu, još jedan zračni znak i natruha ljubomore i zavisti. Ova osoba budi okidače u vama. Moguća je razlika u godinama.

Postoji ljubavni odnos za koji je nejasno jeste li iskomunicirali vezu ili savez, ali za vas je ta osoba bitna i nemate drugih energija koje vas naročito zanimaju, osim te. Ova osoba utjecat će na vaš život i razvoj. Posao je dobro aspektiran, kao i financije, ali vama je fokus na jednoj osobi.

Imate posla s nekim tko se naradio u životu i cijeni prave vrijednosti. Ne vole sugestije, ne vole upozorenja, ako su odlučili baciti se s litice oni će to učiniti. Vole prirodu. Imaju visoke kriterije i nije im se lako približiti. Upravitelj, menadžer, nadzire, upravlja, rukovodi. Ono što se ne opaža na prvu, prolaze kroz healing i stoga vas neće tako lako pustiti k sebi. Njihova je deviza – moj način ili nijedan način. Imaju mnogo opcija, ali i dalje im se ne može tako lako pristupiti. Iako su izloženi, nitko ne zna što se događa iza njihova četiri zida. Neće započeti bitku ako imaju osjećaj kako ne mogu pobijediti. Kod njih nema predaje. Prije su konkretni, a manje „mazasti“. Vole novac. Vode računa o materijalnom statusu iako nisu snobovi. Zanimat će ih čime se bavite, ali konkretno čime se bavite. Ne zanima ih svaštarenje. Znaju što hoće, a što neće, što zna biti opasno.

Ova će energija trebati neko vrijeme da vam povjeruje. Odgovara vam sporiji razvoj situacije. Seksualno ste kompatibilni. Hoće li ovo biti prava ljubav na kraju? Zasad je teško za reći. Sve ovisi kako ćete odigrati jedan dio koji je pomalo javan. Ovisi o odnosu prema sredini i okolini. Teško je reći jer oni moraju raditi na sebi, a vi morate izdržati sporiji razvoj situacije.

RIBE

U najavi je odnos koji će uroditi ljubavnom vezom, ali je ista na klimavim nogama. Ako ste sada u vezi bit će nalik na hodu po staklu ili oprezno poput polja tulipana. Ljubavi će biti, kao i ponuda, ali jednostavno nećete znati na čemu ste iako ste u vezi. U ostalim vijestima, dobar period u poslu i vezano za financije, ali to vas kao neće pretjerano zanimati. Fokus je na ljubavi.
Osobu ste stavili na pijedestal i iznimno vam je važna. Moguće da se radi o zemljanom znaku. Zapeli su, pasivni su, pomalo toksični, ne muljaju sa strane, ali su emocionalno nedostupni. Nisu sigurni ne samo u vas, nego u cijeli svijet. Imaju integritet i posjeduju veliku strast za životom. Mogu vas pogledati u oči, ali problem je njihova transformacija. Dojam je kako su nedavno okrenuli novu stranicu i teško im je uklopiti nekog u svoj novi koncept. Ova je osoba fascinantna, imaju mnogo opcija, zbunjeni su kojim putem krenuti. Ne mogu vam nešto veliko ponuditi.

Postoji manifestacija kojoj se približavaju. Osoba je free spirit i bilo bi dobro ovoj energiji dati prostora. Rijetki su, neobični, možda jedino previše gledaju sebe. Međutim, to su dobre vijesti – i vi sada možete sebe staviti na prvo mjesto jer ste to naučili od njih. Nemate konkurencije, nemamo ljubavni trokut, ali misterij je kako ući u njihovo srce. Trebat će vremena otopiti ih i intimnije im se približiti. Nisu zlonamjerni.

Pored ove opcije, imate još jednu. Radi se o vatrenom znaku (Ovan, Lav, Strijelac). Osoba svakako voli dramu. Pokajat ćete se ako ih izaberete. Ono što je zanimljivo, ova vas osoba neće pustiti blizu jer niste dovoljno bogati (?!). Opširnije tumačenje bilo bi da vas dijeli obrazovanje, status, popularnost, sklonost prema razvikanim modnim markama i prestižu. Ova će vam energija dati do znanja kako vas prvo moraju odobriti, što je svakako crvena zastavica. Osoba nema kriterije, prije je sklona eliminaciji i likvidaciji.

Ove dvije opcije pokazatelj su kako imate priliku izabrati. U redu je ostati sam na kraju, prikočiti i pričekati. Ali isto je u redu dati prostora nekome tko ga treba ako je jasno kao dan kako nemaju zlih namjera. Sve je na vama. Završetak sa starim obrascima uz lekciju kako kvalitetu nekad treba pričekati.

*Za privatno tarot čitanje Mariji se možete obratiti putem maila marijafranolic93@gmail.com