Do 2043. godine Pluton će se kretati u znaku Vodenjaka, a sa sobom će donijeti kombinaciju inovativne i moćne energije koja će nam svima pogodovati. 3 horoskopska znaka osjetit će gibanje na posebno naglašen način, a evo na koga će se ova energija najviše odraziti.

1. Lav

Pluton u Vodenjaku donosi mogućnost sveobuhvatne transformacije u području kreativnosti i umjetničkog izražavanja za Lavove. Kombinacija moćne i originalne energije u zraku pomoći će Lavovima pokazati svoje talente i zasjati u punom svjetlu. Najviše uspjeha ih očekuje na polju karijere gdje će postaviti temelje za daljnje projekte na osebujan način što će se svidjeti nadređenima. Iskoristite svoju inovativnost i originalnost za postizanje daljnjih uspjeha. 

2. Škorpion

Pluton je tradicionalni vladar Škorpiona, pa njegov položaj u Vodenjaku može imati poseban utjecaj na ovaj znak. Škorpioni će se tijekom ovog astrološkog gibanja posvetiti očuvanju mira i staloženosti u društvu. Imat će osjećaj da imaju veliku moć osiguravati prijateljsku energiju među grupom ljudi i poticati druge na činjenje dobrih djela za širu zajednicu. Bit ćete osoba koja unosi pozitivne promjene u životu manje moćnih i nesigurnijih od vas samih. 

3. Vodenjak

Vodenjaci će konačno bez zadrške svijetu pokazati svoju pravu osobnost prepunu inovativnosti, originalnosti, hrabrosti i kreativnosti. Ovo je njihovo vrijeme u kojem će postići veliki uspjeh na određenom polju, čak i ako će im se to u nekim trenutcima činiti nemogućim. Kretanje Plutona u njihovom znaku naučit će ih prepustiti se i ne kontrolirati baš svaki detalj. Stvari će se razviti u pravome smjeru kada okolnosti budu pogodne, a oni sami spremni na promjenu.