Travanj 2024. godine jedan je od posebnih mjeseci, unutar kojih se budi predosjećaj nadolazećih mogućnosti. Predan rad, ali i pokoji rizik, prema astrološkim predviđanja mogao bi uroditi plodom onim znakovima koji se ne boje riskirati niti zauzeti za vlastite vrijednosti. Ne podcjenjujte se i čvrsto se držite uvjerenja na temelju kojih ste, između ostalog, ostvarili dosadašnje rezultate.

RIBE

Počinjete uviđati važnost financija. Volite lijepe stvari i znate kako je u određenim slučajevima riječ o investiciji. Ipak, u vama se budi zrela pažnja usmjerena prema mogućnostima povećanja prihoda. Mogli biste napokon realizirati projekt koji ste započeli privatno, ali svakako očekujte kako ćete ovog mjeseca ostvariti zavidan uspjeh na radnom mjestu. Ako je do sada nedostajalo razumijevanja, a mnogi nisu bili u stanju pratiti vaš ritam, vas će ta situacija lansirati u visine. Pokažite svoje najbolje lice i uporno se borite za ono što znate da uistinu vrijedi.

BLIZANCI

Premda ste pod utjecajem Merkura, nudi vam se prilika ostvariti stvari kojih ste se do sada, na određeni način, bojali. U vama gori velika strast, ali trebate pregrmjeti još jedan, kratak period. Kako biste ostvarili željeni korak, iskoristite ovo vrijeme za uklanjanje svih sumnji u svoje sposobnosti. Dajete si priliku za odmor, ali učinite to aktivno. Istražite one mane koje znate istaknuti, koje su vidljive, ali ih nosite kao normalan obrazac ponašanja. Polako se pokrećete i darovi napretka se približavaju.

LAV

Ako ste već neko vrijeme čekali unaprjeđenje sada je na korak do ruke. Imat ćete dovoljno fizičke, mentalne i kreativne energije za suočavanje s izazovima ispred vas. Netko pomno prati vaš rad i želi vam uspjeh. Nužno je samo da sami prepoznate one kvalitete koje valja istaknuti. Pripazite ipak, kako se ne biste prebrzo zanijeli dobro konstruiranim prijedlozima i odustali od konkretnih realizacija. Uvijek ima i netko tko traži vaše propuste. Zaštite se detaljnim pristupom.