Tjedni horoskop od 8. do 14. travnja 2024. godine!

OVAN

Lekcija nadolazećeg tjedna vrlo je jednostavna – usporite. Imate silnu želju pokazati sve svoje vještine, dok vas drugih salijeću sa različitim zahtjevima. Ne želite bezrazložno pregorjeti. Ovaj mjesec pun je izazova, a samo vi znate koji su to koje prizivate i zahvaljujući njima najjače sjajite. Umirite se, sve ćete stići, ali trebate se znati na trenutak i zaustaviti.

BIK

Još uvijek ste pod utjecajem Plutona koji u vama budi posebne strasti i daje vam snagu usredotočiti se isključivo na uspjeh. Sada jasno vidite što želite i ne libite se posegnuti za time. Strpite se do 20. travnja kada vam Svemir nudi ključnu inspiraciju koja će kotač sreće pomaknuti ponovno u vašem smjeru.

BLIZANCI

Mogli biste naletjeti na nekoga iz prošlosti tko će vam sada ustupiti korisne informacije nužne za vaš napredak. Ako ste do sada vjerovali toj osobi, nastavite to činiti. Pred vama je period zaokruživanja određenih zadataka i otpuštanja stresnih odnosa. Mogla bi vam se otvoriti vrata za neka nova iskustva, a riječ je o prilikama koje se ne propuštaju.

RAK

Ako ste se posvetili završavanju određenih zaostataka, sada je vrijeme da zasjate u punom sjaju baš poput Sunca koje sve jače probija do naše površine. Primarno vas zanima karijera, a imate priliku donijeti izvanredne odluke kojima ćete zaokružiti jednu dugo očekivanu priču te napokon pobrati željene zasluge.

LAV

Ako ste planirali putovanje, pripremite se na određene zastoje, ali ništa što će vam sasvim pomrsiti planove. Opustite se, ponekad ne možete kontrolirati sve situacije, a nekima se tada morate prepustiti. Karijerno ste u centru pažnje i to pozitivnom, stoga iskoristite ovu priliku kako biste zaista uspjeli pobrati sve komplimente koji vam se nude. Neke od vas očekuje i susret s bivšim partnerom ili simpatijom… vatre bi ponovno mogle planuti.

DJEVICA

Ako ste naučili suspregnuti se od reakcija kojima neke situacije mogu samo eskalirati, tada ćete napokon moći odahnuti i uživati. Neke od vas očekuju putovanja i ugodna druženja te poneko pozitivno iznenađenje. Samo se opustite i uživajte u trenutnom stanju. Iznenadit će vas koliko ste napredovali radom na sebi te koliko ste, u usporedbi s nekim drugim vršnjacima zadovoljni životom koji ste si posložili.

VAGA

Ovog tjedna prihvatite činjenicu kako je vaš partnerski odnos, čak i nedostatak istog, upravo prozor u vas same. Iz toga kako percipirate trenutno stanje proizlaze svi zaključci koje trebate spoznati. Nedostaje li vam nešto? Možete li sami uložiti više? Stavite upravo to na prvo mjesto i uživajte ili u vlastitom društvu ili onom koje dijelite s partnerom. Posebno u malim stvarima.

ŠKORPION

Ovaj je tjedan idealan za kratki predah. Osjećate li kako vam je potreban godišnji odmor učinite to. Bilo kakav odmak od svakodnevnih obaveza poboljšat će vaše stanje sada i dati vam priliku vratiti se na velika vrata. S druge strane, odlučite li ignorirati ovu poruku za kratkim resetiranjem, pazite kako ne biste pregorili i učinili si štetu.

STRIJELAC

Nakon što ste posložili određene poslovne prioritete ovaj vas tjedan poziva da malo uložite i u svoje ljubavne odnose. Jeste li bili suviše odsutni? Nedostaje li vam malo nježnosti ili zajedničkog druženja? Svemir vam nudi pregršt prilika za kvalitetan sadržaj s najbližima, kroz koji ćete uvidjeti koliko ste trenutno blagoslovljeni.

JARAC

Pod utjecajem ste retrogradnog Merkura koji vas potiče da razmišljate o svojim korijenima, ali i onome što ostavljate iza sebe, kroz život koji ste do sada izgradili. To je kvalitetan aspekt, ali nije vrijeme za donošenje ikakvih naglih zaključaka ili odluka. Slobodno razmišljajte o tome što biste voljeli promijeniti, no za neke drastične razlike pričekajte do 23. travnja kada će situacija biti otvorenija i povoljnija za vas.

VODENJAK

Moguće je kako ćete se morati suočiti s nekim temama koje ste do sada izbjegavali, ali nakon 8. travnja, naći ćete se u sigurnom prostoru za to te dobiti potrebnu potporu. Samci će biti vješti u flertu s boljim komunikacijskim vještinama no ranije, a oni koji imaju obitelj mogu očekivati neke pozitivne vijesti i promijene.

RIBE

Premda ćete vrlo vjerojatno zatvoriti neke financijske konstrukcije, a potom i odahnuti, nalazite se u karmičkom ciklusu koji će mnoge natjerati da se suoče s ostavštinama prošlosti. Ovaj period ne traje dugo, ali ako mu dopustite da odradi svoje, očekuju vas upravo nagrade karme jer otkrit ćete točno one aspekte sebe u kojima ste najranjiviji te pronaći načina da ih osnažite kako se neke situacije koje su vas povrijedile više ne bi ponovile.