Afirmacije imaju veliku moć – i ovog proljeća mogu promijeniti svijet. U travnju i svibnju 2024. godine dominiraju planeti Merkur, za komunikaciju, i Jupiter, za sreću - a to znači da uz pomoć riječi možemo mijenjati svoju sudbinu.

Između 1. i 25. travnja 2024. godine Merkur je retrogradan u Ovnu, Pluton će krenuti retrogradno 2. svibnja 2024. godine, a Jupiter će iz Bika prijeći u Blizance, gdje će se zaustaviti 15. svibnja. Stoga se između 15. travnja i 15. svibnja preporučuje korištenje afirmacija specifičnih za privlačenje sreće. Za svaki horoskopski znak u proljeće 2024. godine postoji afirmacija, fraza ili mantra, pa kako biste imali koristi od ovih važnih tranzita, evo afirmacija za svaki horoskopski znak.

Ovan

'Otvaram se novim počecima i djelujem s velikom hrabrošću u smjeru svojih snova.' Planeti Merkur i Mars podržavaju vas da uspijete u onome što ste zamislili, pa astrolozi preporučuju postavljanje najhrabrijih ciljeva.

Bik

'Njegujem strpljenje i napredujem vlastitim tempom, vjerujući u sudbinu.' Ovog proljeća sreću vam osigurava Jupiter, pa se preporučuje da ne žurite, već prihvatite darove svemira.

Blizanci

'Jasno komuniciram i imam otvoren stav prema promjenama.' Merkur, vaš vladar, imat će retrogradni tranzit 25 dana, a to bi moglo utjecati na vaše odnose. Preporuča se da usvojite mantru koja će vas podsjećati na to kako vam treba više fleksibilnosti u komunikaciji i načinu djelovanja.

Rak

'Slušam svoju intuiciju i poštujem potrebu za sigurnošću i udobnošću.' Travanj i svibanj vas pozivaju da budete mirniji i štedljiviji. Također, dajte prednost odmoru.

Lav

'Izražavam svoju kreativnost i preuzimam ulogu glavnog lika u svojoj priči.' Zvijezde vas pozivaju da ovog proljeća naučite sebe staviti na prvo mjesto. Ova mantra će vam pomoći da konačno postanete prioritet u svom životu.

Djevica

'Imam strpljenja i ne gubim se u detaljima.' Vaša perfekcionistička priroda bit će na kušnji u sljedeća dva mjeseca, zato biste trebali upamtiti ovu mantru i često je ponavljati kako ne biste gubili svoju energiju na određene stvari koje vam čine više štete nego koristi.

Vaga

'Tražim ravnotežu i sklad u svim aspektima svog života.' Možda ćete osjećati potrebu da učinite mnogo stvari u kratkom vremenu. Preporuča se doziranje energije kako biste imali vremena za opuštanje i unutarnji razvoj.

Škorpion

'Prepreke pretvaram u prilike za osobni rast.' Moguće je kako ćete se suočiti s određenim preprekama, osobito u travnju, te je preporučljivo vjerovati u svoju snagu da ih prevladate i učiti iz takvih situacija.

Strijelac

'Proširujem svoje horizonte i držim svoje srce otvorenim za nove perspektive i avanture.' U narednom razdoblju očekuju vas iskustva i putovanja koja će pridonijeti vašem razvoju.

Jarac

'Optimizam pridonosi temeljima mog uspjeha.' Preporučuje se da usvojite pozitivan stav zahvalnosti za sve dobre stvari koje imate i koje dolaze u vaš život.

Vodenjak

'Slijedim svoju viziju i pridonosim promjeni svijeta.' Retrogradni Pluton u vašem znaku počinje 2. svibnja i započinje razdoblje koje donosi puno promjena, posebno za vas. Zauzmite liderski stav jer ćete do kraja proljeća biti sposobni za mnoga postignuća.

Ribe

'Povezujem se sa svojom intuicijom i ona mi pomaže slijediti svoje srce.' U skladu ste sa zvijezdama i možete ostvariti svoje snove ovog proljeća, stoga je bitno učiniti ono što vam duša govori.

Izvor: Sensa.mondo.rs