Dnevni horoskop za 12. travnja 2024. godine!

OVAN

Pripremite se na kompromise. Možda vam se i čini kako situacija može ići samo u jednom smjeru, ali ako se usredotočite na tijek razgovora i budete otvoreni, pronaći ćete rješenja o kojima ranije niste razmišljali. Budite oprezni i realni. Neki ljudi mogli bi ostaviti jako dobar dojam, ali to je samo zbog toga što vi u njima želite vidjeti više no što u stvarnosti imaju za ponuditi.

BIK

Učini li vam se kako ste izgubili neki dio koji vas čini šarmantnima i utjecajnima, gledajte na to s pozitivne strane. Imate priliku proširiti vlastitu kreativnost i pronaći nove načine izražavanja. Ovo je lijep ciklus promjena tijekom kojih možete raditi na svojim vještinama i njima nanovo impresionirati okolinu.

BLIZANCI

Ušli ste u određenu rutinu. Posao nije posebno poticajan niti izazovan. Možda je vrijeme za povezivanje s kontaktima iz prošlosti kako biste promijenili perspektivu. Želite djelovati, ali nešto vas zaustavlja. Ovog puta nije riječ o vama, ali samo vi možete popraviti vlastitu situaciju. Dobro razmislite o tome što zaista želite te kako to postići.

RAK

Imate li obitelj, sada je njenim članovima potrebna vaša prisutnost, a to mnogim pripadnicima neće biti jednostavno. Posao od vas trenutno zahtjeva mnogo, a vi se dajete, moguće i previše. Ako je to slučaj, pobrinite se za to da nadređeni ili suradnici primijete vaš angažman i ne bojte se tražiti zasluženo – odmor ili povišicu.

LAV

Osjećate li nalet frustracija jer vam se čini kako stojite na mjestu, znajte kako je riječ o situaciji u kojoj se danas, vama nesvojstveno, trebate predati. Nažalost jednostavno postoji nesklad, slobodno okrivite retrogradni Merkur jer njegov utjecaj danas će biti jak. Što možete napraviti? Umiriti se i prihvatiti ono što se događa. Ne tražite previše ni od sebe, ni od drugih.

DJEVICA

Želite mnogo i nemate strpljenja. Čekanje danas nije vaša jača strana. Ali jest lekcija. Svjesni ste ciklusa u kojemu se nalazite; procesa transformacije, a to zahtijeva vježbanje vještina koje vam nedostaju i pronalazak onog savršenog recepta za ravnotežu. Na dobrom ste putu, ne srljajte jer, ne želite naletjeti na ponor, već primijetiti kako ste došli na vrh planine.

VAGA

Netko bi vas mogao intelektualno izazvati. Naići ćete na otpor s kojim se ne susrećete često. Možda i jest izazovno, ali pokušajte danas otpustiti svoje ideale i razmotriti te nove teze i obrasce ponašanja. Mogli biste se inspirirati novim načinima življenja i vrijednostima koje vam ova osoba nudi. Pokušate li ih ipak primijeniti, iznenadit ćete se brzo vidljivim pozitivnim rezultatima.

ŠKORPION

Usporite tempo. Ne želite napraviti nepotrebne pogreške zbog brzine rada. Misli bi vam mogle odlutati prema detaljima, a trebate tek biti efikasni. Ako ste usredotočeni na previše stvari od jednom promaknut će vam važne vijesti. S druge strane, trebate li odraditi neki birokratski segment, svakako dobro promotrite svaku stavku kako ne biste kasnije gubili vrijeme i frustrirali se.

STRIJELAC

Znate li kome dajete sve, možda i previše od sebe? Jeste li u svojoj okolini primijetili ljude slabog integriteta? Nađete li se u situaciji s njima koja je nepovoljna ili neugodna za vas, znajte kako je karma na vašoj strani. Ili ta osoba ili neka iz prošlosti koja vas je ugrozila, uskoro će osjetiti karmu zbog svojeg ponašanja, a vijest o tome bit će vam znak kako vi morate nastaviti njegovati svoju snagu upravo kroz integritet.

JARAC

Pripremite se na suočavanje s vlastitim Ja kojemu Zvijezde sada poručuju kako je vrijeme za dugo odgađane promijene u ponašanju. Okolina to zahtijeva od vas, a premda se ne osjećate sigurno učiniti to znajte kako imate potporu i kako je vrlo važno sada prihvatiti ono što ranije niste i odvažiti se na korak u nepoznatom smjeru.

VODENJAK

Pokušajte biti fleksibilni danas, prvenstveno u svojim razmišljanjima kako biste izbjegli ne sukobe već razočaranje. Krut stav, mogao bi vas prikazati u negativnom svjetlu, a ne treba vam sada takva percepcija. Dapače, popustite li malo, primijetit ćete neke nove načine ponašanja ili korištenja vještina koje biste mogli primijeniti na sebi.

RIBE

Ne skrivajte kako se osjećate. Točnije, ne jedite sami svoje emocije jer to bi vas moglo dovesti do točke pucanja. Budite jasni i podijelite ih s najbližima. Osjećate li poslovno pritisak jer znate koliko poslova leži na vama, ne uzimajte odgovornost za sve. Ne možete i ne trebate sve odraditi sami. Delegirajte.