Energija sezone Djevice - od 23. kolovoza do 22. rujna - donosi trenutni predah od radikalnih promjena u prošlom mjesecu. Jasnoća počinje dolaziti nakon što Merkur završi retrogradnost 28. kolovoza, a period do 4. rujna je izvrsno vrijeme za razmišljanje o onome što se dogodilo u vašem životu u posljednja četiri tjedna, piše Forever Conscious.

Mladi Mjesec 2. rujna pruža priliku za usklađivanje s potrebama tijela. Ovaj lunarni događaj donosi energiju Djevice i inspirira nas da tražimo cjelovitost usklađujući um, tijelo i duh. Od sada ulazimo u drugu sezonu pomrčina ove godine, vrijeme kada nam je potrebniji odmor, privatnost i duboka meditacija.

Pomrčina Mjeseca u Ribama 17. rujna dolazi u obliku moćnog Supermjeseca! Veliki događaji dostižu vrhunac sada, kada mnogi ulaze u nove poslove, učvršćuju veze i započinju nove putanje. Pomrčine često donose transformacijske događaje koji nas približavaju našem duhovnom putu.

Ovdje su ključni trenuci za svaki znak.

Ovan

  • Mantra: "Pratim ritmove svog srca; fascinira me unutarnji svijet."

Nakon društvene sezone Lava, sezona Djevice nudi priliku za odmor i brigu o tijelu. Od 4. rujna, vaš planet Mars ulazi u znak Raka, donoseći emocionalne promjene. Obratite pažnju na karijeru i reputaciju, posebno između 30. kolovoza i 4. rujna. Supermjesec 17. rujna donosi novu fazu duhovne prakse.

Bik

  • Mantra: "Razumijem da postoji božanski plan za mene."

Ove sezone mogli biste doživjeti promjene u odnosima i vrijednostima, osobito između 30. kolovoza i 4. rujna. Supermjesec 17. rujna donosi otkrića u prijateljstvima i suradnjama. Uranova retrogradnost počinje 1. rujna, donoseći uvid u prošle promjene i pripremajući vas za važna otkrića do siječnja 2025.

Blizanci

  • Mantra: "Kada me svemir podiže, dajem najbolje od sebe."

Ova sezona donosi važne vijesti u karijeri, osobito oko Supermjeseca 17. rujna. Od 4. rujna Mars aktivira vaš sektor prihoda, donoseći ambiciju za povećanje zarade. 14. rujna donosi sretan trenutak za romantiku i prijateljstva.

Rak

  • Mantra: "Postižem sinergiju između uma, tijela i duha."

Nakon početka sezone Djevice, Mars ulazi u vaš znak 4. rujna, donoseći energiju i motivaciju. Ova sezona također donosi promjene u komunikaciji i odnose, a Supermjesec 17. rujna donosi transformacije u vašim odnosima i želji za učenjem.

Lav

  • Mantra: "Pozivam obilje u svim oblicima da me pronađe."

Nakon što Merkur krene direktno 28. kolovoza, sezona Djevice donosi priliku za organiziranje financija. 4. rujna je povoljan za investicije. Supermjesec 17. rujna naglašava vašu financijsku situaciju i mogućnosti.

Djevica

  • Mantra: "Ponovno se rađam u svojoj najmoćnijoj verziji."

Sretan rođendan, Djevice! Merkurov povratak iz retrogradnosti 28. kolovoza otvara prostor za nove početke. Mladi Mjesec 2. rujna pruža najbolje prilike za postavljanje namjera. Supermjesec 17. rujna označava početak dvogodišnjeg procesa transformacije vašeg života i karijere.

Vaga

  • Mantra: "Povećavam svoj status pokazujući jedinstvene darove svijetu."

Ova sezona fokusira se na odnose i karijeru. Od 4. rujna, Mars aktivira vaš sektor karijere, a Saturn traži više pažnje na projektima. 14. rujna je povoljan za društvene aktivnosti i odnose.

Škorpion

  • Mantra: "Vjerujem da se sve slaže u moju korist."

Nakon što Merkur krene direktno 28. kolovoza, dolazi jasnoća oko vaših karijernih ciljeva. Supermjesec 17. rujna donosi transformacije u romantičnim odnosima. Ovo je vrijeme za preispitivanje vrijednosti vašeg rada i dublje povezivanje s partnerom.

Strijelac

  • Mantra: "Pronalazim savršen balans u svim područjima svog života."

Ova sezona donosi promjene u odnosima i ravnoteži između posla i privatnog života. Od 4. rujna Mars aktivira vaš sektor intimnosti, a 14. rujna donosi sreću u ljubavi i prijateljstvima.

Jarac

  • Mantra: "Širim svoje horizonte, usmjeravajući pogled prema budućnosti."

Budite fleksibilni s profesionalnim promjenama između 30. kolovoza i 4. rujna. Ova sezona donosi priliku za učenje i istraživanje. Supermjesec 17. rujna donosi potrebu za izražavanjem i kreativnošću.

Vodenjak

  • Mantra: "Stvaram čvrstu financijsku osnovu za budućnost."

Nakon što Merkur krene direktno 28. kolovoza, jasnije ćete razumjeti odnose i financije. Supermjesec 17. rujna naglašavaju potrebu za jasnijim financijskim planovima i potencijalne romantične prilike.

Ribe

  • Mantra: "Pratim put svoje sreće jer, na kraju, život je samo san."

Ova sezona donosi zanimljive promjene u odnosima. Mladi Mjesec 2. rujna i Supermjesec 17. rujna donose duboke transformacije i priliku za novi početak u vašem životu. Obratite pažnju na svoj dom i osobne potrebe.