Horoskop za vikend od 16. do 18. kolovoza 2024. godine!

OVAN

Ovaj vikend je idealan za nove početke. Osjetit ćete val energije koji vam može pomoći da započnete projekte koje ste dugo odgađali. No, budite oprezni s impulzivnim odlukama. Razmislite dvaput prije nego što se upustite u velike promjene. Uživajte u društvu prijatelja koji vas mogu inspirirati i motivirati.

BIK

Vikend će vam donijeti mir i stabilnost. Ako ste imali neke nesuglasice s voljenima, ovo je savršeno vrijeme za smiren razgovor i razjašnjavanje nesuglasica. Fokusirajte se na aktivnosti koje vam donose zadovoljstvo i opuštanje, poput uživanja u dobrom obroku ili šetnji prirodom.

BLIZANCI

Vaša društvena strana doći će do izražaja ovog vikenda. Povezivanje s ljudima i sudjelovanje u grupnim aktivnostima donijet će vam zadovoljstvo i nove kontakte. Iskoristite priliku za razmjenu ideja i informacije koje vam mogu koristiti u budućnosti. Budite otvoreni za nova iskustva i prilike koje vam se nude.

RAK

Ovaj vikend je odličan za fokusiranje na svoje emocionalno blagostanje. Posvetite vrijeme sebi i svojim potrebama. Razmislite o tome što vas usrećuje i što možete učiniti da poboljšate svoju emocionalnu ravnotežu. Kontakt s obitelji i bliskim prijateljima donijet će vam osjećaj sigurnosti i ljubavi.

LAV

Ovaj vikend je savršeno vrijeme za usmjeravanje pažnje na sebe i njegu vlastitog blagostanja. Iako često preuzimate ulogu vođe i brinete se o drugima, sada je važno posvetiti se vlastitim potrebama i željama. Dopustite sebi trenutke opuštanja i uživanja u malim stvarima koje vas ispunjavaju, poput omiljenog hobija, ugodnog čitanja ili opuštajuće kupke.

DJEVICA

Ovaj vikend je idealan za romantične trenutke i kvalitetno vrijeme s partnerom. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga tko će vam privući pažnju. Osim toga, rad na unapređenju odnosa s drugima donijet će vam emocionalnu ravnotežu i sreću. Uživajte u harmoniji i ljepoti koju ovaj vikend nudi.

VAGA

Vikend će vam donijeti priliku za introspekciju i duboko razmišljanje. Možda ćete se suočiti s nekim izazovima koji će vas potaknuti na unutarnji rast. Razmislite o tome što vas zaista ispunjava i što biste mogli promijeniti kako biste postigli svoje ciljeve. Ovaj vikend je vrijeme za duhovno obogaćivanje.

ŠKORPION

Vikend će vam donijeti priliku za istraživanje i učenje. Možda ćete osjetiti potrebu za intelektualnim izazovima i novim saznanjima. Posvetite se hobijima i interesima koji vas fasciniraju. Povežite se s ljudima koji dijele vaše interese i ideje, jer bi vam njihova perspektiva mogla donijeti inspiraciju.

STRIJELAC

Možda ćete se ovoga vikenda naći u situaciji gdje će vas netko ili nešto pokušati odvući od vaših prioriteta i ciljeva. Nemojte se bojati postaviti granice i zaštititi svoje vrijeme i energiju. Učenje kada i kako reći "ne" može vam pomoći da izbjegnete preopterećenje i stres, te vam omogućiti da se fokusirate na ono što vam zaista donosi radost i ispunjenje.

JARAC

Vaša sposobnost da budete pouzdana potpora drugima može donijeti veliku radost i ispunjenje. Možda ćete primijetiti da netko u vašem krugu prijatelja, obitelji ili kolega treba pomoć ili savjet. Vaša mudrost, iskustvo i stabilnost mogu biti od velike koristi. Razmislite o tome kako možete biti prisutni i podržati one koji su vam važni, bilo kroz razgovor, praktičnu pomoć ili jednostavno kroz vaše vrijeme i pažnju.

VODENJAK

Razmislite o tome što vam donosi istinsko zadovoljstvo i ispunjenje. Možda ćete shvatiti da ste previše fokusirani na vanjske uspjehe ili tehnologiju, dok su vam unutarnji odnosi i osobni ciljevi možda ostali zanemareni. Ovaj vikend je prilika da se povežete sa svojim unutarnjim osjećajima i potrebama.

RIBE

Pokušajte u potpunosti odvojiti svoj vikend od posla i svih povezanih obaveza. Ostavite e-mailove i poslovne zadatke po strani kako biste mogli uživati u trenutnom trenutku i napuniti baterije. Posvetite se aktivnostima koje vas opuštaju i usrećuju, bilo da je to meditacija, čitanje omiljenog romana, kreativno izražavanje ili jednostavno provođenje vremena u prirodi.