Puni Mjeseci izvlače energiju iz naše unutrašnjosti, čineći nas moćnim portalima za oslobađanje, dovršavanje i otkrivanje novih informacija. I, kako se energetska mreža planeta pomiče u višu harmoniju pod solsticijem, pun Mjesec u Jarcu 21. lipnja omogućuje nam iskusiti dublje iscjeljenje i pomak u usklađivanje, piše Forever Conscious.

Pun Mjesec u Jarcu i korak u poravnanje

Jedan od načina na koji nas pun Mjesec u Jarcu poziva da zakoračimo u usklađivanje unutarnjih energija je preuzimanje potpunog vlasništva nad našim životima.

  • Moramo istražiti sve svoje izbore.
  • Moramo prihvatiti ono što nas trenutno okružuje.
  • Moramo preuzeti odgovornost za to gdje smo točno dospjeli, bez obzira koliko bilo neugodno.

To ne znači da smo samo odgovorni za stvari koje nam se događaju, već i za suočavanje sa stvarima koje nam se događaju. Kada možemo prihvatiti karte koje smo dobili i izbore koji su nas doveli do ove točke, tada se možemo uzdići i pronaći novu snagu, novi uspjeh, pa čak i novu odlučnost.

Duet punih Mjeseca u Jarcu

Pun Mjesec u Jarcu 21. lipnja jedan je od dva koja ćemo doživjeti ove godine. Sljedeći pun Mjesec u znaku Jarca stiže upravo u trenutku kada sezona Raka primiče kraju 21. srpnja. To znači da je ovaj pun Mjesec u znaku Jarca prvi, a drugi pun Mjesec u znaku Jarca posljednji dio naše priče. Što god se dogodi pod ovim lipanjskim Mjesecom u znaku Jarca, vjerojatno će se nastaviti otkrivati kako prelazimo u srpanj. Pun Mjesec također može pojačati naše emocije i izazvati one koje su bile duboko zakopane u nama. Možda da bismo stvarno razumjeli osjećaje koji se javljaju, trebamo dati vremena stvarima; moramo dati više prostora za djelovanje ovom punom Mjesecu kako bi nas okružio svom svojom magijom.

Kako dva puna Mjeseca padaju na početak i kraj sezone Raka, moguće je da se mnoge teme s kojima ćemo raditi sljedećih mjesec dana odnose na naše emocije, sposobnost da osjećamo suosjećanje s drugima te naš dom i obitelj. Energija Raka želi da se osjećamo sigurno; želi da budemo na tako sigurnom mjestu kako bismo mogli s ljubavlju i svim srcem zaštititi i hraniti sebe i sve koje volimo.

Energija punog Mjeseca posebno će snažno djelovati na 3 znaka

Iako će se ova energija široko osjećati, 3 horoskopska znaka bit će posebno snažno okruženi njome. 

  • Ovan

Ovnovi će osjetiti snažan poticaj za promjene u karijeri i profesionalnom životu. Ovaj pun Mjesec će im donijeti jasnoću i motivaciju za preuzimanje novih odgovornosti ili čak promjenu posla. Mogući su nagli pomaci naprijed, ali i završeci projekata koji su dugo trajali. Osim toga, mogu očekivati povećanje prihoda, povoljne investicijske prilike ili neočekivane financijske dobitke. Ovo je vrijeme kada će njihovi trud i upornost biti nagrađeni, donoseći im stabilnost i prosperitet.

  • Rak

Rakovi će se suočiti s promjenama u osobnim odnosima i emocionalnom životu. Moguće su važne odluke vezane uz obitelj ili partnerstvo. Ovo je vrijeme kada će se mnogi Rakovi odlučiti za nove početke ili konačno riješiti dugotrajne emotivne dileme.

  • Vaga

Vage će osjetiti potrebu za promjenama u svom svakodnevnom životu i rutini. Možda će se usmjeriti na svoje zdravlje, uvesti nove navike ili promijeniti način života kako bi postigli bolje ravnoteže. Ovaj pun Mjesec može im donijeti i nove mogućnosti za osobni rast i razvoj.