Tjedni ljubavni horoskop za tjedan od 17. do 23. lipnja 2024. godine rasvijetlit će vaš romantični put. Otkrijte kako će kretanje planeta utjecati na ljubav svakog od 12 znakova zodijaka.

Evo što vas očekuje ovaj tjedan kada je ljubav u pitanju.

Ovan

Ovaj tjedan u vašoj će se romantičnoj vezi podići novi val ljubavi. Ulazite li u novu vezu, zvijezde su vam također naklonjene. Savjet je da kvalitetno provodite vrijeme s partnerom i njegujete odnos. Snažna emocionalna energija prilika je da produbite svoju vezu i ojačate svoj intimni život.

Bik

Tijekom ovog tjedna trebali biste se fokusirati na rješavanje sukoba iz prošlosti. Pristupite svemu sa strpljenjem i mudrošću, otvorite svoj um u komunikaciji s partnerom. Ako probleme rješavate s razumijevanjem i empatijom, smanjit ćete napetost i potaknuti sklad u vezi.

Blizanci

Ovaj tjedan doživjet ćete mnogo prekrasnih trenutaka u romantičnoj vezi. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga tko će vam zarobiti srce. Iskoristite svoje vrijeme maksimalno i isplanirajte romantični spoj kako biste mogli uživati u svakom romantičnom trenutku u miru i sa svrhom.

Rak

Imperativ je da ovaj tjedan pokažete mudrost i strpljenje na ljubavnom planu. Nemojte se fokusirati na komplimente, već obratite pozornost na ono što vam je zaista važno. Ovaj tjedan stvorit ćete lijepe i sretne uspomene sa svojim partnerom, a zajedno ćete uživati u međusobnoj pažnji.

Lav

Tijekom cijelog tjedna možete očekivati puno uzbuđenja u ljubavnom životu. Iskoristite priliku da poboljšate međusobno razumijevanje i izgradite povjerenje s partnerom. Razmislite o planiranju putovanja kako biste produbili svoju vezu i stvorili trajna sjećanja.

Djevica

Ovaj tjedan pokušajte dati prednost harmoniji i ljubavi. Poboljšajte komunikaciju s partnerom i odvojite vrijeme za razumijevanje međusobnih emocija. Prihvatite ljepotu malih zajedničkih trenutaka, pronalazeći radost u jednostavnim zadovoljstvima. 

Vaga

Emotivni odnosi spremni su za novo poglavlje ispunjeno uzbuđenjima. Za sve slobodne Vage na pomolu je prilika da sretnu i upoznaju nekoga neobičnog. Prihvatite ovu priliku da svoju ljubav usmjerite u smjeru koji će vas od glave do pete ispuniti ljepotom.

Škorpion

Tijekom ovog tjedna vaš veza ulazi u fazu stabilnosti. Ovo je dobro vrijeme za rješavanje svih nesuglasica iz prošlosti. Svemu pristupajte suzdržano i strpljivo, dajte prednost kvalitetnom provođenju vremena s partnerom.

Strijelac

Vaša bi emotivna veza ovog tjedna mogla doživjeti novi početak. Svakako stvorite romantične trenutke sa svojim partnerom. Osnažite svoju ljubav izražavanjem naklonosti, riječima, gestama, kroz promišljene i neobične darove u lijepoj atmosferi.

Jarac

Moglo bi doći do povremene zabune i zahlađenja u vašem ljubavnom odnosu. Pristupite tim trenucima s nježnošću i razumijevanjem. Vježbajte otvorenu komunikaciju i pokušajte sve nesuglasice s partnerom riješiti dijalogom s poštovanjem. Vaša ljubav još nije gotova - ne zaboravite to.

Vodenjak

Tijekom ovog tjedna vaši će ljubavni odnosi biti ispunjeni radošću i mirom. Istražite nova iskustva sa svojim partnerom kako biste poboljšali i ojačali svoju vezu. Potaknite međusobno razumijevanje i produbite svoju ljubav lijepim riječima i gestama.

Riba

Ovaj tjedan vaša će ljubav biti prožeta nježnošću i toplinom. Povezivanje sa starim prijateljem donijet će vam radost i nostalgiju. Posvetite kvalitetno vrijeme svom partneru kako biste ojačali svoju ljubav. Razgovarajte o iskrenim temama i učinite da se osjećate povezanije s partnerom.

Izvor: Sensa.mondo.rs