Louise Hay, jedna od najpopularnijih motivacijskih govornica i autorica knjiga za samopomoć, i nakon smrti inspirira ljude mudrostima koje je ostavila iza sebe. Mnogi životni savjetnici i danas koriste njene smjernice, citate i poruke kako bi potaknuli osobni razvoj kod sebe i kod drugih. Osnovna poruka Louise Hay bila je da iskreno i zdravo zavolimo sebe. Koliko to god bilo lako reći, svi znamo da u praksi ide malo teže.

"Ljubav prema drugoj osobi je divna, ali prolazna, a veza sa samim sobom je vječna. Ona je za zauvijek." - govorila je Louise. Smatrala je da sebe treba voljeti u izvornom stanju, baš onakvima kakvi jesmo, kako bi pozitivna promjena uopće bila moguća. "Volite sebe sada, ne čekajte da budete savršeni."

Često sebe krivimo, kritiziramo, mislima se mučimo iznutra... Dopuštamo negativnim emocijama da nas preplave, promjene na loše, učine ma nje vrijednima nego što jesmo. Ne krivite druge, okruženje, okolnosti, jer vi ste odgovorni za svoj život. Imate izbor napraviti ono što želite - moć i sloboda su u vašim rukama.

U galeriji ispod pročitajte 10 mudrih poruka Louise Hay koje vam mogu preokrenuti život baš onako kako želite!

Sensa LOUISE HAY - 10 PORUKA KOJE ĆE VAM PREOKRENUTI ŽIVOT BAŠ ONAKO KAKO ŽELITE: Otvorite vrata sudbine za sreću i uspjeh!