Profesionalna čitateljica tarota Sarah Potter izvukla je karte za početak 2024. godine. Jedna je stvar sigurna - ovo će biti idealna godina za sanjarenje, piše Refinery29.

1. Dvojka pentakla

'Dvojka pentakla je karta žonglera. Stvarno se radi o tome kako balansiramo među prioritetima i obvezama', kaže Potter. Kada je uspravno, simbolizira da sve teče - obavljamo više zadataka i sve je u redu.

Kada se pojavi preokrenuto, Potter kaže kako to ukazuje na priliku da olakšamo teret i otvorimo prostor za nove prilike. Iskoristite ovaj trenutak da se zapitate događa li se nešto u vašem životu - bilo da se radi o obvezama, odnosima, poslovima ili čak hobijima - što je previše za nastavak u novoj godini.

Tarot karta Dvojka pentakla
Shutterstock Tarot karta Dvojka pentakla

2. Devet pehara

'Možete imati sve što poželite ako stvorite prostor za postavljanje namjere', navodi čitateljica tarota. Nakon što smo na početku godine izbrisali ono što nam više ne služi u životu, moramo napraviti mjesta za nove ciljeve i snove.

Početak godine uvijek je dobro vrijeme za postabvljanje ciljeva i manifestiranje želja koje stvarno priželjkujemo, samo im moramo dopustiti da se ostvare.

Tarot karta Devet pehara
Shutterstock Tarot karta Devet pehara

3. Kolo sreće

Kolo sreće koje se povlači govori nam da su svi snovi koje slijedimo ove godine blagoslovljeni srećom.

'Imajte na umu da kada radimo na velikom snu, mi se uvijek mijenjamo. Jedina konstanta je promjena, a ako se stvari ne odvijaju točno onako kako želimo, trebamo samo pustiti da se priča nastavi odvijati. Nekim snovima treba vremena kako bi se ostvarili', zaključuje Potter.

Tarot karta Kolo sreće
Shutterstock Tarot karta Kolo sreće