Iako smo kod anđeoskih brojeva najčešće fokusirani na broj 1111, zanimljivo je vidjeti što nam govori ponavljajući broj 1010 kojega se još naziva njegovom 'mlađom sestrom'. Duhovne poruke ponekad nam se šalju na skrivene načine, a ponavljanje brojeva koji se često nađu na našem putu jedan je od njih, piše Well+Good.

Koje je značenje anđeoskog broja 1010?

Obično se anđeoski brojevi svode na jednu znamenku, a numerološko se značenje tog broja zatim pojačava kada su u nizu. Na primjer, broj 8 je u numerologiji znamenka obilja i manifestacije; kada se utrostruči, kao u broju 888, postaje moćan podsjetnik da budete zahvalni za ono što imate dok razmišljate o onome što želite.

Što se tiče anđeoskog broja 1010 - u svijetu numerologije osnovni brojevi idu samo do 9 pa ga ne možete svesti na broj 10. Zbog toga numerologinja, astrologinja i čitateljica tarota Vannessa Williams kaže da se anđeoski broj 1010 zapravo svodi na broj 1, koji se zatim zrcali. 'Broj jedan u numerologiji predstavlja nove početke, vodstvo i neovisnost', kaže ona.

Astrologinja, stilistica i spisateljica Jacquelyn Tierney kaže kako vas broj 1010 potiče da sami odaberete svoj put. Na sličan način, numerologinja Joy Woodward, autorica knjige A Beginner's Guide to Numerology, kaže da je anđeoski broj 1010 'novi' 1111 te da predstavlja kontinuirano duhovno buđenje i razvoj intuicije.

Što učiniti ako vidite anđeoski broj 1010?

1010 je zrcalni broj, što znači kako je on podsjetnik da moramo razmisliti o svojim počecima ako želimo započeti nešto novo. Ako postoji ikakva dugotrajna negativna energija povezana s prethodnim početkom, treba je raščistiti prije nego što krenemo pisati novu stranicu našega života.

Kada anđeoski broj 1010 tumačimo kao zrcalni broj, Tierney nas podsjeća da broj 10 obuhvaća energetsku vibraciju uspjeha, javnog ugleda, naslijeđa, vodstva grupe, autoriteta, vanjskog postignuća, moći, odgovornosti, sigurnosti i stabilnosti. Imajući to na umu, kaže da je vidjeti ponavljajuću znamenku značajno jer je to znak da postajete vođa svog života. 'Manifest s velikom moći; kolo sreće se vrti u vašu korist. Samo zapamtite da mudro odaberete svoj smjer, jer broj 1 označava novi početak 9-godišnjeg ciklusa. Način na koji se postavljamo pod vibracijom jednog može utjecati na sljedećih 9 godina', kaže ona.

Kako iskoristiti energiju anđeoskog broja 1010?

Budući da anđeoski broj 1010 govori o razmišljanju, neovisnosti i naginjanju novim počecima kao načinu vođenja života o kojem ste oduvijek sanjali, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste stvarno prihvatili njegovu energiju.

Za početak, možete početi pisati dnevnik. Razmišljanje u pisanom obliku jedan je od najboljih načina da se izrazimo, osobito zato što ne zahtijeva dijeljenje svojih misli ako to ne želimo. Pisana riječ puno vrijedi, a kada budete čitali zapisano s vremenskim odmakom bit će vam jasnija energija koja vas je okruživala.

Drugi način da iskoristite energiju anđela broj 1010 je manifestiranje. Ponavljanje brojeva u datumima posebno je važno pa ako želite stvarno iskoristiti moć anđeoskog broja 1010, svakako razmislite unaprijed kako biste 10. listopada učinili glavnim trenutkom manifestacije. To bi moglo značiti da ćete odvojiti vrijeme za sljedeći veliki korak u vodećoj ulozi ili bi mogao poslužiti kao savršen dan za odavanje počasti svom napornom radu koji ste uložili u postizanje uspjeha.