Srodne duše su osobe s kojima je povezanost prisutna na metafizičkoj razini, a čak i kada smo fizički udaljeni, ipak osjećamo njihovu blizinu. To su oni pojedinci s kojima je bliskost prirodna od prvoga trenutka našeg susreta, a razgovor teče kao da smo se poznavali oduvijek.

Ako ne možete prestati misliti na određenu osobu s kojom dijelite iste ideje, pogled na svijet i jednostavno razmišljate na neuobičajeno sličan način, vrlo vjerojatno je riječ o vašoj srodnoj duši. U nastavku donosimo 3 tajna znaka da i vaša srodna duša misli na vas, a na vama je pravilno naučiti iščitati ove suptilne signale.

1. Neočekivana i neobjašnjiva hipersenzibilnost

Ako ste nakon susreta s posebnom osobom odjednom postali dodatno osjećajni, moguće je da ona neprestano misli na vas. Ovo se događa zbog snažne emocionalne povezanosti koju ste osjetili još na prvom susretu sa svojom srodnom dušom, a budući da se ne vidite svakodnevno, ove emocije se sada ispoljavaju na različite načine. Jednostavno je vaše tijelo doživjelo sklop novih osjećaja koje više ne može držati u sebi pa zbog toga osjećate neobjašnjive nalete sreće, plačete bez razloga ili ste možda pak previše zabrinuti.

2. Ponekad se naježite bez posebnog razloga

U određenim nam okolnosti naše tijelo šalje sasvim jasne znakove da posebna energija struji kroz njega. Ako ste primijetili da se u posljednje vrijeme znate neobjašnjivo naježiti, ovo je još jedan znak da vaša srodna duša misli na vas i šalje vam metafizičku poruku. Katkad nam se u ovim trenutcima javlja tijelo kako bi nam svemir poslao snažniju poruku koju će nam biti teško ignorirati i pokušat ćemo je dešifrirati.

3. Ne uspijevate održavati koncentraciju

Vjerojatno ste primijetili da u posljednje vrijeme koncentracija nije vaša jača strana, a aktivnosti koje su vam ranije bile sasvim jednostavne, sada oduzimaju puno više vremena. Zaista je teško nastaviti s obavezama i radnim zadatcima kada nam popusti koncentracija, ali ako se to ranije nije događalo, sada je trenutak da tome pronađete uzrok. Jedan od mogućih rješenja je upravo taj da je i ovo jedan znak da netko neprestano misli na nas i time remeti vaš uobičajeni ritam. Ako ste primijetili jedan ili više spomenutih znakova, pravi je trenutak da se javite svojoj srodnoj duši i date priliku ovoj sudbonosnoj romansi.