Počeo je novi mjesec, a s time i posebna energija koja će upotpuniti ovu veljaču. Nekima će ovaj mjesec donijeti pregršt novih prilika, izazova ili osnaživanja odnosa. U ovom testu osobnosti potrebno je pažljivo promotriti fotografiju i odabrati buket cvijeća koji vas je u najvećoj mjeri privukao. U nastavku se krije objašnjenje kakva vas energija očekuje tijekom veljače 2024. godine. 

1. Ako vas je privukao buket sa žutim cvijećem...

...onda vas tijekom veljače očekuje period prepun pozitivne energije, novih prilika i vjere u vlastite sposobnosti. Moguće je kako će ovo za vas biti najuspješniji mjesec tijekom 2024. godine što se tiče poslovnih prilika. Mogli biste uskoro dobiti zasluženu pohvalu nadređenih ili čak priliku za napredak. I dalje ćete puno ulagati u osobni rast i razvoj.

Tijekom veljače bit ćete puni životnog elana i vjere u sebe, a svoju zaraznu energiju rado ćete dijeliti s drugima koje ćete tako potaknuti na pozitivno djelovanje. Uz vas i oni će početi raditi na ostvarenju svojih ciljeva!

2. Ako vas je privukao buket s narančastim cvijećem...

...onda vas tijekom veljače očekuje period prepun izazova. Izazovi daju odličnu priliku za napredak i uspjeh pa na njih možete gledati s pozitivne strane. Vjerojatno ćete dobiti nove poslovne zadatke koje ćete morati savladati u kratkom vremenskom roku ili će izazovi biti osobne prirode i poznati samo vama. U svakom slučaju, pronaći ćete način za uspješno rješavanje istih što će doprinijeti osjećaju ponosa.

Što se mjesec bude više približavao svome završetku, situacija će biti sve mirnija i spokojnija. Najužurbaniji dio godine za vas će biti prvi dio veljače, ali ćete tijekom ovog perioda pokazati koliko ste hrabri, sposobni i entuzijastični.

3. Ako vas je privukao buket s ljubičastim cvijećem...

...onda vas tijekom veljače očekuje period prepun ostvarenja snažnih odnosa s različitim ljudima. Vi ste inače brižna i prijateljski nastrojena osoba, a veljača će za vas biti mjesec kada ćete pokazati svoju prirodnu stranu. Obožavate sklapati nova poznanstva, a nije rijetkost da vam kolege na poslu postanu prijatelji za cijeli život. Tijekom ovoga mjesec ostvarit ćete i važne poslovne kontakte koji će vam pomoći u daljnjem napredovanju.

Moguće je da su vas ranije mučile razmirice i neslaganja s određenom osobom, a sada ćete pronaći pravi trenutak za iskreni razgovor i poboljšanje odnosa. Budite otvoreni i jasno komunicirajte probleme koje ste imali s tom osobom, ali prihvatite i njezin način gledanja na napetu situaciju među vama. Rješenje se nalazi u postizanju kompromisa!