Blagdane svi doživljavamo na različite načine, a posebno je zanimljivo kako reagiramo na njih s obzirom na to imamo li duh prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti. Ovaj test osobnosti donosi zanimljiv opis fokusiran baš na ovu podjelu!

Pažljivo promotrite fotografiju i ona koja vas najviše privuče dat će vam odgovor na to imate li tijekom blagdana duh prošlosti, sadašnjosti ili budućnosti, a objašnjenje vas očekuje u nastavku.

1. Ako vas je najviše privukla prva karta, tijekom blagdana imate duh prošlosti.

Ako tijekom blagdana osjećate duh prošlosti, najviše cijenite tradiciju, običaje i nostalgične trenutke. Često se prisjećate lijepih uspomena, obiteljskih tradicija i posebnih trenutaka iz prošlosti koje ste proveli s najbližima. Izuzetno cijenite tradicije koje su se prenosile s generacije na generaciju, a pogotovo one vezane uz blagdansku tematiku. Ovo iskustvo obilježeno je toplinom sjećanja i osjećajem povezanosti s obitelji tijekom blagdanskog razdoblja.

2. Ako vas je najviše privukla druga karta, tijekom blagdana imate duh sadašnjosti.

Ako imate duh sadašnjosti tijekom blagdana, vjerojatno potpuno uranjate u trenutne blagdanske radosti. U manjoj vam je mjeri važno stvaranje novih uspomena, a više preferirate uživanje u trenutnim aktivnostima. Fokusirate se na ono što se događa upravo sada, uživate u trenucima radosti i veselja te se povezujete s ljudima oko sebe kako biste stvorili posebne trenutke za pamćenje. Stvarate ugodnu atmosferu ljudima oko sebe jer niste opterećeni prošlim običajima, kao što ni ne stvarate paniku oko budućih.

3. Ako vas je najviše provukla treća karta, tijekom blagdana imate duh budućnosti.

Ako tijekom blagdana osjećate duh budućnosti, vjerojatno razmišljate o planovima, ciljevima i nadolazećim aktivnostima. Skloni ste stvaranju novih tradicija, eksperimentiranju s novim načinima proslava ili razmišljanju o tome kako unaprijediti buduće blagdane. Ovo iskustvo može biti obilježeno planiranjem i vizijom za ono što dolazi, te imate tendenciju postavljati ciljeve za blagdane i vrijeme koje dolazi nakon njih. Zapravo, ova vaša karakteristika itekako je izražena i tijekom ostalih dana - vi ste osoba koja sve detaljno planira i ništa ne ostavlja slučaju.