Ovaj test, otkrit će vam ono što iz vas želi izaći; prepustiti se slobodama i osnažiti vas. U vrijeme buđenja, pokretanja i otvaranja svijetu te osjetilima, ponekad se lako zanijeti i krenuti prema onome što nas vuče. No, što je zapravo u tom trenutku potrebno vašem unutarnjem Ja? Žurite li za nečime što je samo obmana ili slijedite svoje stvarne želje? 

Vođeni vizualom mačke, simbolom sreće, znatiželje i istraživanja, okrenite se svojem unutrašnjem svijetu i dopustite da vam pokaže ono što ste spremni vidjeti, premda to možda i niste očekivali. Sve što trebate učiniti je odabrati jednu od dvije ilustracije, koje će vam otkriti upravo te težnje.

MAČKA KOJA SJEDI

Nosite u sebi osobu koja štiti. Vaša je snaga upravo u tome što ste sposobni pružiti potporu, brinuti se o drugima, ali vaše biće sada treba malo njege prema sebi. Naučite zaštiti sebe, postavite granice koje se do sada niste usudili nametnuti. Pronađite prostora za vlastite misli i osluškujte ih. Ispunjeni ste inspiracijom i željom za više. Ohrabrite li se, na tom će vas putu pratiti sreća. U vašoj neposrednoj blizini je osoba, koja je spremna pružiti vam ruku na ovom putu, ali sve ovisi o vama. Možete li otvoriti svoja vrata sebi, onako kako ih otvarate drugima?

Svjesni ste svojih kvaliteta, upravo ste u stadiju koji vam omogućuje napredak, a cilj vam je jasan. Trebate se tek osloboditi tereta prošlosti i shvatiti kako se vrijeme kontinuirano mijenja i svaki je trenutak jedinstven. Primjećujte ono što drugima promiče jer imate vještinu za to, vođeni suosjećanjem.

MAČKA KOJA SE PROTEŽE

Osjećate li se ugodno u svojoj koži? Trebali biste. Ako to nije slučaj tada je vrijeme za pronalazak unutarnjeg mira. Otvaraju vam se prilike koje tek treba uvidjeti, ali potrebno je izgraditi samopouzdanje. Vaša nutrina govori vam kako. Usmjerava vas. Oslonite se na intuiciju i dopustite joj da vas usmjeri prema ugodi.

Otpustite tenzije. Posvetite se osluškivanju vlastitog tijela. Pronađite načina za opuštanje. Potrebna vam je energija koja stabilizira. U sebi, ali i drugima. Stoga je idealan trenutak za odmicanje od suvišnog, koje samo sputava. Vaša snaga upravo je u potencijalu povezanosti s novim i izazovnim.