Poznato je da glazba ne utječe samo na našu psihu, već može imati pozitivan utjecaj i na unutarnje funkcije poput krvnog tlaka, otkucaja srca pa čak i fizičku bol. Glazba ugođena na 432 Hz dokazano je opuštajuća za tijelo i um te vrlo često se također doživljava kao harmoničnija i ugodnija od "standardnih" 440 Hz - što je frekvencija na kojoj je ugođena većina moderne glazbe koju slušamo.

Prirodna frekvencija od 432 Hz, koja se naziva i "zemaljska frekvencija", frekvencija je s kojom rezonira sve u našem svemiru. Glazba podešena na tu frekvenciju često se percipira kao mekša i ugodnija. Kaže se da daje veću jasnoću i 'lakša je za uši'. Uz to, ujedinjuje slušatelje u univerzalnu harmoniju i stvara pozitivne učinke na um i tijelo.

U nastavku, donosimo vam video s posebno komponiranom glazbom za meditaciju i/ili spavanje na iscjeljujućoj frekvenciji od 432 Hz - tu je za vas kako bi vam s ljubavlju pomogla da otpustite sve blokade, smirite svoj um, tijelo i dušu te se vratite svojem najdubljem unutarnjem miru i blagostanju.