Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUDBINA SVAKOME DONOSI 3 VELIKE LJUBAVI: Evo kad biste trebali susresti onu pravu, najveću! 

Svi u životu imaju 3 ljubavi - evo u kojem trenutku se pojavljuje ona prava!

 Svi u životu imaju 3 ljubavi Izvor: Pexels

Sudbina nam u životu daje tri učitelja, tri prijatelja, tri neprijatelja i tri velike ljubavi. - Gregory David Roberts

U životu svake osobe pojavljuju se tri velike ljubavi i uvijek dolaze s nekim od sljedeća tri razloga:

1. pomažu nam definirati vlastitu svrhu
2. uče nas nekom novom iskustvu
3. pokazuju da je moguće voljeti potpuno drugačiju osobu od nas

Vjeruje se da je prva ljubav najslađa i jedinstvena, pamtimo je cijelog života, ali ona također dolazi s važnim razlogom - kako bismo shvatili da sve lijepe stvari u životu ponekad nestanu i ostave samo divnu uspomenu. Druga ljubav je potrebna kako bismo stekli potrebno iskustvo, a također nam pomaže da otkrijemo sebe u cijelosti. Počinjemo razumjeti tko smo, koga želimo i koga ne želimo u svom životu. Treća ljubav dolazi kako bismo konačno shvatili čarobnu suštinu LJUBAVI. Ova ljubav po pravilu uvijek dolazi neočekivano. Kako kažu: "Srest ćeš je kad ne čekaš i pronaći ćeš je tamo gdje ne gledaš."

Većina ljudi ne shvaća da mora proći kroz više odnosa dok ne dobije potrebno iskustvo. Ponekad moramo promijeniti nekoliko partnera i zaliječiti više od jedne rane i naučiti potrebne životne lekcije. I često se događa da se toliko zaljubimo da, umjesto da naučimo lekciju i nastavimo dalje, ostajemo sa svojim "učiteljem" smatrajući ga srodnom dušom. 

Ono što nam nikada ne kažu je da prva veza (ma koliko slatka i jedinstvena bila) uopće nije pravi ljubavni odnos. Po pravilu prva ljubav skoro nikada ne doživi kraj iz bajki i romantičnih filmova. Ali, ona je neophodna za naš razvoj. Naše nade i snovi se ruše, naša srca se slamaju, izdaju nas i mi izdajemo, ubijamo našu vjeru u ljubav i ubijamo vjeru u ljubav nekog drugog. Sve to zajedno dovodi do činjenice da se počinjemo radovati odnosu s drugom osobom u sebi ponavljajući: "Sad će sve biti drugačije!"

Ako netko tvrdi da vas voli više od života, to ne znači da ste idealni jedno za drugo. Često to ne znamo, pa na osnovu toga ne razumijemo zašto se sve raspada, odbijamo vjerovati, obmanjujemo se i u glavi stvaramo iluzije. Važno je razumjeti koliko je kompatibilnost važna. Čak i ako radite na odnosu i želite ga spasiti i usavršiti, bez kompatibilnosti sav trud je uzaludan. Možda vam je razgovor s partnerom zanimljiv, oboje volite šetati pod mjesečinom i slušati istu glazbu, ali to nije dovoljno. Kompatibilnost je više od toga.

Prije nego što shvatite suštinu prave kompatibilnosti, morate još rasti. U međuvremenu, samo znate što je prava privlačnost, opsesija, strast. Ali sve je to previše nestabilno, previše nesigurno. Lagani vjetar dovoljan je da se ljubav rasprši poput dima.

 Svi u životu imaju 3 ljubavi Izvor: Pexels

'Sve te vodilo k meni'

Prava kompatibilnost je nešto što ne možete ni zamisliti u tom trenutku. Zato treći odnos za nas postaje takav šok. Ipak, treća ljubav je uglavnom najteža. Zašto? Prvo, ti odnosi pojavljuju se u našem životu kada smo se već pomirili s činjenicom da je gotovo nemoguće naći srodnu dušu u ovom čudnom svijetu. Već smo odustali. Pomirili se s činjenicom da se to nikada neće dogoditi. I u ovom trenutku, kada ništa ne očekujemo ili se ničemu ne nadamo, susrećemo se s osobom s kojom se samo dobro slažemo. U početku ne osjećate strast, ni leptiriće u trbuhu, ali gradite odnos bez puno nade i očekivanja. I emocije se počinju rađati! Shvaćate da ste upoznali srodnu dušu.

Dogodit će vam se nešto nevjerojatno: konačno ćete shvatiti da ljubav uopće nije ono što ste tražili. Ljubav je ono što stvaramo i gradimo. Odjednom će vam biti jasno da su vam sve prethodne veze dane s jednom svrhom - da vas pripreme za ovaj sastanak. Naučite voljeti, pazite, čekajte, vjerujete, ne žurite i ne očekujete da će vas srodna duša na prvi pogled fascinirati.

I u ovom odnosu bit će teških i napetih trenutaka, ali važno je da ne očekujete da partner sve riješi. Njegov zadatak je jednostavno da bude pored vas, vjeruje u vas te da vas podrži i voli. 

Izdvojeno za vas...