Ovaj test osobnosti analizira vašu percepciju i način na koji gledate na život i tragate za životnom svrhom. Može vam otkriti zanimljivosti o vašem karakteru, a vi procijenite jesu li rezultati točni. 

Što vam je na slici prvo privuklo pažnju - pas ili lice?

1. Pas

Ako ste prvo primijetili psa, to znači da imate oko za detalje. Pas je simbol lojalnosti, mira i stabilnosti. To što ste baš njega primijetili pokazuje da tragate baš za ovakvim društvom ili partnerom - za osobama koje su odane i spremne da vam istinski uzvrate ljubav. Vi ste mirna i staložena osoba koja pored sebe želi ljude s kojima će razmjenjivati dobru energiju. Cijenite poštovanje kao osobinu i to očekujete od drugih. Potreban vam je suputnik s kojim ćete dijeliti radost života.

Poruka za vas: Imajte na umu da ne treba požurivati stvari. Pronašli ste unutrašnju sreću i trebate biti zadovoljni sobom. Ne brzajte susret sa srodnom dušom, dogodit će se kada zaista bude vrijeme. Očistite sebe iznutra od loših i potisnutih emocija i oslobođeno koračajte novim putevima života.

2. Lice

Ako ste na slici prvo primijetili lice, to znači da uvijek promatrate širu sliku u životu. Kod vas je sve postavljeno na svoje mjesto. Shvatili ste kojim ciljevima težite, razumijete svoje snove, znate kako ih ostvariti i vjerojatno ste već na dobrom putu. Materijalne stvari nisu vam presudne, uvijek tragate za nekim dubljim smislom. Kreativni ste i imate razvijenu intuiciju, pa vam neki glas iznutra šapuće - Uzmi sve što ti život pruža! Od života želite više, nešto što se ne može kupiti novcem.

Poruka za vas:Pronađite vrijeme za meditaciju, dopustite umu da ga ponekad preplave osjećaji - ne dozvolite da vam se srce zaključa. Pustite svoje srce da diše i shvatit ćete za kojim stvarima tragate.