Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOĆNA VJEŽBA KOJA MU JE PROMIJENILA ŽIVOT: Richard Gere savjetuje kako preobraziti toksične emocije

Kako privući sreću i održavati dobre odnose? Jedna moćna i jednostavna vježba Richarda Gerea može pomoći!

 Richard Gere Izvor: Profimedia

Često smo taoci negativnih misli i emocija. Neke od njih pokušavamo ušutkati, sakriti, potiskivati ih u sebi, ali dugoročno to nema dobar efekt na naše unutarnje zadovoljstvo kao ni na odnose s drugim ljudima.

Umjesto lažne pozitivnosti i potiskivanja, birajte osviještenost svojih emocija u svakom trenutku, a u odnosima se trudite pokretati krug pozitivnih misli. Primjer kako to prakticirati u svakodnevnom životu dao je proslavljeni američki glumac Richard Gere.

''Postoji moćna vježba, vrlo jednostavna, koju sam počeo primjenjivati prije puno, puno godina. Koga god sretnem na životnom putu, osobu ili bilo koje drugo živo biće, prva misao koju mu s poštovanjem upućujem je: „Želim ti sreću“. Vjerujte, to potpuno mijenja interakciju među vama. Katkad je to teško, kada sretnete neprijatelja, kada se nađete u neočekivano teškoj situaciji.

No i tada imate priliku učiniti preobrazbu. Primijetit ćete kako se javljaju negativne emocije, i prije nego što preuzmu kontrolu nad vama, imate ih vremena transformirati. Sve ćete vidjeti onako kako jest: neznanje i ljutnja - s vaše strane i s njihove strane. Zato preobrazite te emocije, otpustite, pretvorite u ljubav… „ŽELIM TI SREĆU“, sugerira Richard Gere.

Pokušajte i vidite koliko će vam se život promijeniti.

Izdvojeno za vas...

Najnovije