Testovi osobnosti mogu nam reći jako puno o nama samima, čak i kada je riječ o tome kako se nosimo s odnosima i ljubavlju prema drugoj osobi. Ponekad smo sami sebi prepreka u ostvarenju trajne i zdrave ljubavne veze. Ovaj jednostavan vizualni test ukrainskog umjetnika Oleha Shupliaka osmišljen je kako bi vam pomogao da brzo identificirate crtu osobnosti koja bi vas mogla spriječiti da ostvarite ljubavnu vezu za kojom žudite. Samo pogledajte sliku i primijetite koji vam dio najviše privlači pažnju, yourtango.com.

1. Bradati muškarac
Ako ste prvo vidjeli bradatog muškarca, vaša prošla iskustva u vezama sprječavaju vas od trajne ljubavi. Čvrsto se držite "lekcija", ožiljaka koji vas sprječavaju da preuzmete rizike koje prava ljubav zahtjeva. Da biste pronašli ljubav, morate je dočekati raširenih ruku, ne biti zatvoreni i otpustiti prošlost kako biste si doista dopustili da se zaljubite u nekog novog i pokažete ranjivost.

2. Dvije ptice
Ako ste prvo vidjeli dvije ptice, vaša su nerazumna očekivanja ono što vas sprječava u održavanju trajnog ljubavnog odnosa. Dobro je znati osobine koje tražite kod potencijalnog partnera, lijepo je biti izbirljiv, ali... Ako se slijepo držite sna kao što je onaj u vašoj glavi, mogli biste previdjeti priliku za pravu vezu. Osoba u koju se zaljubite možda uopće nije onakva kakvu ste zamišljali i to je OK! Otvorite se novim ljudima i novim iskustvima koja se mogu razviti u pravu ljubav — ili barem čvrsto prijateljstvo.

3. Planine
Ako ste prvo ugledali planine, vaša emocionalna distanciranost je dio vas koji vas sprječava da pronađete dugotrajnu romantičnu vezu. Želite se zbližiti s nekim, i štoviše, znate da je emocionalno zbližavanje ključno ali kao da se ne možete opustiti... Uzmite si vremena ako morate ići vlastitim tempom, ali prihvatite da prava ljubav znači ogoliti se (emocionalno i fizički) pred drugom stranom. Vrijeme je da budete ranjivi i pustite nekoga unutra.