Prošla je euforija oko praznika, posvećeni smo sebi više, smireniji smo, svjesni koraka koje trebamo napraviti. Kako biste povećali svoje šanse i iskoristili prilike u veljači, oslobodite se svega onoga što vas sabotira, onog nepotrebnog tereta što donosi napetosti. Evo malog podsjetnika - što izbaciti iz života u veljači 2023. da biste privukli sreću:

1. Iščekivanje čuda - Odustanite od misli da se u životu sve stvari događaju same od sebe. Ako zaista želite uspjeti na poslu, samo naprijed. Ako želite pronaći srodnu dušu ili vratiti harmoniju u vezu, pokušajte se potruditi. Veljača može biti sretan mjesec, ali ne pomišljajte da će vam bez truda doći stvari koje želite. Energija koju uložite može vam donijeti uspjeh na više polja.

2. Povezanost s negativnim, toksičnim, nepotrebnim - Razmislite koje stvari, ljude i okolnosti trebate otkloniti iz svog života. jeste li vezani za one koji sumnjaju u vas ili vas pokušavaju iskoristiti? Jeste li vezani za stvari? Ovo se, na primjer, odnosi na tehnologiju, automobile ili nakit. Ako nešto dugo stoji nepotrebno, ne koristi vam ili vas podsjeća na nešto loše, vrijeme je da ga poklonite, prodate, iskoristite na drugi način. Oslobodite se starog i nepotrebnog, kako bi novo ušlo u vaš život.

3. Želja da sve znate unaprijed - Ne morate baš sve planirati, živite ovdje i sada, uživajući u onome što imate. Budućnost se može nepredvidivo promijeniti. Planirajte, trudite se ispuniti ono što želite, ali ako ne ide po planu, prihvatite i da je to dio puta. 

Iskoristite veljaču kao mjesec samorazvoja, napretka i dobrih odnosa. Neka vam donese samo najbolje.