Postavite sebi pitanje na koje se može odgovoriti s “DA/NE”. Hoće li pitanje biti vezano uz ljubav, posao ili neku drugu situaciju. odluka je na vama. Zatim odaberite kartu koja vas je najviše privukla i ispod pročitajte svoj odgovor.

KARTA 1

Odgovor na vaše pitanje je – NE.

U suprotnom, morate biti spremni zakoračiti u nepoznato, potpuno napustiti svoj stari način života, otići.n Često je karta povezana s ponovnim procjenjivanjem vrijednosti, s gubitkom ideala, ali u isto vrijeme i novom prilikom za početak života iznova.

KARTA 2

Odgovor na vaše pitanje je – DA, posebno za ljubavna pitanja. NE, ako niste spremni za nove osjećaje i emocije.

Ovo je novi važan zaokret u pitanju, ažuriranje u smislu osjećaja i emocija, prilika da se zaljubite i budete voljeni, prilika da se problem riješi na novi način.

U drugim područjima karta je povoljna jer nosi snažnu pozitivnu energiju koja prati problem.

KARTA 3

Odgovor na vaše pitanje je – DA, ako ste spremni svladati poteškoće i težiti novoj obali.

NE – ako niste spremni na promjenu. Sve će biti u redu kada u vašoj duši postoji želja da naučite nove stvari u vezi s vašim pitanjem, da se ne bojite “prijeći rijeku”, spremnost da “istražite djevičanske zemlje”, proučavate sebe i svijet oko sebe.

KARTA 4

Odgovor na vaše pitanje je – DA, ako slušate svoju intuiciju.

NE ako se sada vodite logikom i potpuno zanemarite svoj unutarnji glas. Nešto u razvoju pitanja zahtijeva misterij.

Karta vas potiče da slijedite pasivni put, čekate svoje vrijeme, prepustite se toku ili potražite savjet mudre žene.

KARTA 5

Odgovor na vaše pitanje je – DA, na sva pitanja o materijalnom blagostanju, intimnosti, pogotovo ako postoji prijevara i ovisnost.

Vaše pitanje vam je zapravo vrlo važno. Karta simbolizira stijenu, ovo je manifestacija tamne strane vaše osobnosti ili drugih ljudi.

Pazite da ne postanete rob nečega.

Izvor: zen.yandex.ru/atma.hr