Za većinu nas nova godina je praznik vezan uz zbrajanje rezultata protekle kalendarske godine, želje za sljedeću, rješavanje starih problema i stjecanje novih iskustava... Predstavljamo jednostavan sustav u 4 koraka, zahvaljujući kojim možete ne samo uspješno dočekati kraj godine, već i radosno ući u novu kako bi se sve vaše namjere ostvarile.

1. korak - zbrajanje

Počinjemo zbrajanjem rezultata prošle godine:

  • Zapamtite dobre stvari

Prisjetite se svih dobrih stvari koje su vam se dogodile u životu tijekom godine. Što je novo u vašem životu? Kako vam se život promijenio otkako je sve izašlo u javnost? Zahvalite Svemiru na svemu što vam je poslano u život.

  • Otpuste loše stvari

Razmislite o svim lošim stvarima koje su vam se dogodile ove godine. Dajte im prostora kao iskustvo koje ste već prošli i učite iz toga kako se ne bi ponovile. Sada ih otpustite i napravite mjesta za nova pozitivna iskustva.

2. korak – zahvalnost

Zahvalnost je najljepši dar koji predajte svijetu - onom vanjskom, ali i onom unutar vas. Ne zaboravite uputiti zahvalnost svemu što postoji oko vas!

  • Zahvalnost Svemiru
  • Zahvalnost onima koji su bili uz vas
  • Zahvalnost neprijateljima i onima koji su vas povrijedili

3. korak– planovi i ciljevi za sljedeću godinu

Stvorite namjeru. Neka sve vaše želje dobiju jasnoću i konkretan plan djelovanja. Postavite ciljeve koje biste željeli ostvariti u sljedećoj godini. To moraju biti specifični ciljevi, a možete imati nekoliko vrsta ciljeva - mogu postojati realni i nerealni ciljevi, veliki i mali. No, čak i kada se krećete prema nerealnim i velikim ciljevima, moći ćete postići puno više ako ostvarite samo 30 % većih, nego 100 % malih ciljeva.

4. korak - novogodišnje želje

Svim prijateljima i dragim osobama poželite sve najbolje u 2024. godini! Kao što priželjkujete vlastito ispunjenje ciljeva i želja, budite sretni i uzbuđeni oko ostvarenja planova onih oko vas. Sreća se umnaža upravo onda kada se dijeli - nikada ne zaboravite na to!

Izvor: Sensa.mondo.rs