Ovaj zanimljivi test osobnosti od samo 7 pitanja otkrit će detalje o tome kakva ste zaista osoba i što vas pokreće u životu. Pitanja su vrlo intuitivna i na prvi će vam se pogled mo0žda učiniti nepovezana, ali objašnjenje će vas ostaviti bez teksta!

Pronađite mirno mjesto i preusmjerite svoj fokus na iskreno odgovaranje na ovih 7 pitanja koje donosimo u nastavku.

1. Koje mjesto smatrate najidealnijim za vlastiti život?

2. Dogodila se loša situacija - jeste li krivac vi ili netko drugi?

3. Za mene je ljubav...

4. Najvažnije što posjedujem je...

5. Bitniji vam je odmor ili zabava?

6. Nostalgija u vama budi tugu ili radost?

7. Koju osobinu smatrate u većoj mjeri nepoželjnom: ljubomoru ili neodgovornost?

Objašnjenje:

1. Odgovor na ovo pitanje tiče se vašeg trenutnog zadovoljstva. Ako ste odabrali mjesto u kojem ste živjeli ranije, žalite za prošlosti. Ako ste odabrali ovo u kojem živite trenutno, vi ste ispunjena osoba. Ako ste odabrali neko sasvim novo, još uvijek sanjarite o sretnom životu i priželjkujete ga.

2. Ovo pitanje govori o tome jeste li osoba koja preuzima odgovornost ili krivnju prebacuje na druge.

3. Ako ste na ovo pitanje odgovorili imenovanjem neke osobe, vi ste usmjereni na druge. Ako ste odabrali nešto apstraktno, vi ste idealist koji voli sanjariti i maštati.

4. Ako je riječ o nekoj osobi, osobno ispunjenje uključuje potvrdu od drugih. Ako je riječ o nečem što ste sami stvorili, dovoljni ste si baš onakvima kakvi jeste. 

5. Ovo pitanje govori o tome kakvi ste u profesionalnom životu. Ako birate odmor, težite balansu između privatnog i poslovnog života. Ako svejedno odabirete zabavu, proaktivni ste i spremni biti vođa. 

6. Odgovor na ovo pitanje tiče se toga kako se nosite prema promjenama u životu. Ako osjećate tugu, teško se prilagođavate novim situacijama, a ako nostalgija u vama budi radost, spremni ste krenuti prema naprijed u bilo kakvim okolnostima.

7. Odgovor na ovo pitanje tiče se vašeg ljubavnog života. Ljubomora označava da ste osoba koja voli samostalnost, neovisnost i slobodu u ljubavnom odnosu. Neodgovornost označava da ste osoba koja voli trud, brigu i pažnju, a tražite partnera s kojim ćete zajedno tvoriti tim.