Drew Barrymore, 47-godišnja glumica koju smo zavoljeli zbog njezinih uloga u kultnim filmovima poput Charliejevih anđela i 50 prvih poljubaca, u svojem talk showu The Barrymore Show, u razgovoru s Jamie Lee Curtis progovorila je o svom protivljenju zahvatima i filerima za održavanje mladolikog izgleda

Curtis je započela razgovor dijeljenjem stava koji je ponavljala u raznim intervjuima: da postoji 'genocid nad prirodnom ljepotom' te da se vrši ogroman pritisak na žene da poboljšaju svoj izgled filerima i operacijama. 

Barrymore se složila i dodala: “Ne želim se boriti protiv prirode. Odgajam dvije kćeri, a sama sam odgojena u industriji u kojoj se željelo piti iz fontane mladosti, na što ja zapravo nikad nisam pristala. Stoga cijenim sve što ste rekli. I mislim da muškarci trebaju dati ženama do znanja da je starenje sigurno i sjajno.

Glumica je također rekla da se nikad nije podvrgnula estetskim operacijama niti zahvatima, a razlog je objasnila ovim riječima:

Mislim da sam tako buntovna zato što sam vidjela sav taj pritisak, i vidjela sam sve te žene koje su se mučile izgledati na određeni način. Pomislila sam: 'Vi jadni ljudi'. Jednostavno se nikada nisam željela bojati onoga što će mi život učiniti... Voljela bih kada bi postojao neki način na koji bismo mogli pustiti, prepustiti se i uživati u vožnji života.