300 g polubijelog brašna
½ paketića praška za pecivo
90 g svijetlog smeđeg šećera
naribana korica neprskanog limuna ili naranče
70 ml hladnoprešanoga suncokretova ulja
100 ml bademova, lješnjakova ili drugog biljnog mlijeka
vrhom puna žlica kakaa
Prosijte zajedno brašno i prašak za pecivo. Dodajte šećer te naribanu koricu limuna ili naranče i dobro promiješajte. Umiješajte ulje i biljno mlijeko te zamijesite. Tijesto podijelite na dva jednaka dijela pa u jedan umijesite kakao. Svaki dio razvaljajte između dva komada papira za pečenje na pravokutnike jednake veličine pa jedan stavite na drugi. Čvrsto smotajte kao roladu pa je omotajte papirom za pečenje i ostavite u hladnjaku najmanje pola sata. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva te na veliki lim stavite papir za pečenje. Tijesto narežite na ploške debele oko ½ cm i stavite na lim. Pecite 15 minuta.