200 g kuhane buče narezane na kockice
100 g brašna
100 g integralnog brašna
prstohvat soli
1 žličica mljevenog cimeta
¼ žličice mljevenog đumbira
¼ žličice mljevenih klinčića
malo svježe naribanoga muškatnog oraščića
1 žličica praška za pecivo
4 žlice smeđeg šećera
4 žlice (60 ml) kokosova ulja
dodaci po izboru: grožđice ili nasjeckana čokolada

Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva, a lim obložite papirom za pečenje. Kuhanu buču zgnječite vilicom ili smiksajte u pire. U zdjelu stavite obje vrste brašna pa mu dodajte sol i začine, dobro promiješajte i umiješajte prašak za pecivo. Ručno ili mikserom dobro promiješajte smeđi šećer i kokosovo ulje. Dodajte pire od buče i nastavite miješati nekoliko minuta, da se sastojci dobro povežu. Postupno umiješajte brašno sa začinima. Na kraju, ako želite, umiješajte oprane i posušene grožđice ili čokoladu nasjeckanu na kockice. Na lim za pečenje žlicom stavljajte hrpice smjese. Pecite 12 minuta pa izvadite iz pećnice i ostavite minutu-dvije na limu za pečenje, a zatim prebacite na rešetku i ostavite da se ohlade.