POTREBNO VAM JE:
150 g čokolade za kuhanje
200 g kuhane ili pečene buče
200 g brašna
1 prašak za pecivo
1 žlica kakaa
2 jaja
100 g smeđeg šećera
naribana korica neprskane naranče
70 ml suncokretova ili repičina ulja
100 ml vode

NAČIN PRIPREME:
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Kalup obložite papirom za pečenje. Na pari rastopite 100 g čokolade za kuhanje, a ostatak narežite na kockice. Kuhanu ili pečenu buču dobro zgnječite vilicom. Ostavite sa strane. Brašno prosijte s praškom za pecivo i kakaom. Jaja pjenasto smiksajte sa šećerom. Kad posvijetle i volumen im se udvostruči, dodajte im zgnječenu buču, narančinu koricu i ulje.

Potom naizmjence dodajte po trećinu brašna s praškom za pecivo i kakaom te polovinu vode (počnite i završite brašnom). Na kraju umiješajte rastopljenu čokoladu te čokoladu narezanu na kockice. Smjesu ulijte u kalup za pečenje. Pecite na 180 stupnjeva 35 do 40 minuta.