Početak tjedna bit će izuzetno povoljan, ali će u nedjelju 19. prosinca Venera krenuti retrogradno, pa stručnjaci savjetuju da se oslobodite svih stvari koje vam kradu energiju. Ovo će vam pomoći da lakše podnesete početak kretanja Venere unazad.

Ovan
Činjenica je da će se ovog tjedna zvijezde poredati tako da možete savladati sve prepreke na putu ka svojim ciljevima. Posebno će biti važno da budete kreativni i da se ne osvrćete na prošlost. Uspjeh neće doći odmah, ali će prvi rezultati svakako biti vidljivi.

Bik
Sada je najvažnije da se ne lažete i ne pokušavate zavaravati radeći jedno, a potajno želeći drugo. Bit će vam potrebno mnogo snage da izdržite sve što vas čeka. Kupnja darova za najmilije će vas razveseliti i napuniti energijom.

Blizanci
Bit ćete u dilemi oko jedne važne stvari, ali će nakon izbora puta sve biti lakše i jednostavnije. Krenite izabranim putem bez straha i samoprijekora, sigurni u svoj izbor!. Stižu vam bitne, pozitivne promjene u život.

Rak
Nemojte govoriti drugima o svojim ciljevima za budućnost jer će uspjeti samo oni koji ostanu tajnoviti - ne pričajte o ambicijama, radite u tišini. Astrolozi savjetuju oprez u komunikaciji, posebno 13. i 19. prosinca kako nehotice ne biste nekog povrijedili.

Lav
Prethodni period bio vam je vrlo buran tako da je najbolje da se ovog tjedna dobro odmorite - ne pretjerujte ni u čemu i radite samo stvari koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Moguće su svađe s partnerom i obitelji, stoga se pozabavite samokontrolom. Nemojte davati savjete onima koji ih ne traže.

Djevica
Ovo je savršen tjedan za flert, romantiku i provođenje vremena s vašim partnerom, obitelji i prijateljima. Vrhunac pozitivne energije bit će 13. prosinac, jer će tada će zvijezde u vama buditi posebnu kreativnost. Samo će posljednji dan u tjednu biti težak jer Venera postaje retrogradna.

Vaga
Astrolozi napominju da će ovaj tjedan biti pomalo težak za vas jer ćete morati proći kroz neke manje nevolje u poslu i privatnom životu. To će vas izbaciti iz ravnoteže, pa se okružite pozitivnim i inspirativnim ljudima. Da biste postigli ciljeve, budite aktivniji i poduzetniji.

Škorpion
Zvijezde će vam pomoći da se nosite s bilo kojim teškim poslom i postavite temelje za budući uspjeh. Ovo će biti vrijeme kada se trebate sabrati i prestati brinuti o sitnicama. Druga polovica tjedna bit će prilično teška, spremite se na dosta negativnosti i mentalnih udaraca. Iz svega čete izaći jači!

Strijelac
Izbjegavajte komunikaciju s agresivnim ljudima. To će vam olakšati rješavanje problema na poslu i postizanje blagostanja. Ako želite u nečemu uspjeti, bolje je da to učinite sami, bez ičije pomoći. Samodovoljnost je jedna od glavnih odlika Strijelca. Nova godina se približava, tako je krajnje vrijeme da obavite važnu kupnju darova i obradujete najdraže.

Jarac
Ovog tjedna imat ćete priliku pronaći sreću i uspjeh, i to u svim sferama vašeg života. Astrolozi vam savjetuju da ne klonete duhom i, ako naiđete na poteškoće na putu, naučite ih doživljavate kao životne lekcije. U ovom periodu bit ćete borbeno raspoloženi stoga svoju energiju usmjerite u pravom pravcu.

Vodenjak
Zvijezde su na vašoj strani, tako da ćete u ovom periodu biti još privlačniji i atraktivniji. Bit ćete u prilici pronaći srodnu dušu ili postojećeg izabranika potaknuti na neki važan korak u vašem odnosu (primjerice - prosidbu). Savjet je da odložite važne odluke na poslu. Ovo je vrijeme kada je bolje razmisliti dvaput.

Ribe
Ovoga tjedna najvažnije će vam biti financije. Ako naiđete na bilo kakve poteškoće ili probleme, obratite se za pomoć rođacima i kolegama. Ako planirate kupnju darova ili odjeće, povedite i prijatelja kako bi vas iskrenim savjetom spriječio da donesete pogrešnu odluku. Sredina prosinca bit će vrlo uspješan period za promjenu imidža i garderobe.