Posljednji dani svibnja i početak lipnja bit će savršen period da se razmotrimo sve ono što smo do sada učinili, raskrstimo s onim što je prošlo, ostavimo iza nas sve negativno. Zapišite svoje misli, prenesite ih na papir, lakše ćete shvatiti sami sebe. Kada presiječemo stare veze koje nas vuku na dno, tada možemo krenuti iznova. Evo što predviđa horoskop od 30. svibnja do 5. lipnja:

Ovan
Vrijeme je da izađete u svijet! Pokažete se, neka svi vide koliko znate i možete. Pogledate oko sebe i steknite nova, dragocjena iskustva. Poželjet ćete biti aktivniji, putovati na nova mjesta. Mars i Jupiter su u vašem znaku što znači da vas tijekom ovog tjedna prati sreća. Iskoristite ovu priliku na najbolji način da ostvarite ono što želite.

Bik
Vaši prioriteti se tijekom ovog tjedna mijenjaju. Na prvom mjestu će biti potreba za financijskom nezavisnošću. Sada je vrijeme da prikupite neophodna sredstva kako biste se mogli da se oslobodite dugova. Imat ćete priliku zaraditi dodatni novac, pod uvjetom da ne budete lijeni.

Blizanci
Sada je odlično vrijeme da organizirate kratko putovanje. A pun pogodak će biti ako se putovanje kombinira s učenjem onoga o čemu ste dugo sanjali – odlazak na neki tečaj ili obuku koja će vam u budućnosti mnogo koristiti. Ne zaboravite odvojiti vrijeme za obitelj i prijatelje. Vaši najmiliji čekaju da im posvetite pažnju.

Rak
Okanite se crnih misli koje vas samo opterećuju i truju. Spustite se na zemlju! Ne tražite bolji život u drugim gradovima i državama. Sve najvažnije stvari već imate, ovdje i sada. Živite za sadašnji trenutak, sve drugo je gubljenje dragocjenog vremena koje nećete moći vratiti.

Lav
Tijekom ovog tjedna suočit ćete se s dosta poteškoća koje će vas usporiti na vašem putu. Vodite računa o odnosu s partnerom. To što ste zajedno ne znači da se ne trebate truditi. Budite pažljivi i brižni inače može doći do svađa zbog sitnica.

Djevica
Sve u svemu, očekuje vas dobar tjedan. Ako planirate investirati, kupiti nekretninu, vrijeme je da počnete djelovati. Prati vas sreća i osigurava dobre odluke. Moguće su tenzije i neslaganja s partnerom, pripazite na komunikaciju.

Vaga
Velike su šanse da vas ljubav pronađe ovog tjedna! Bit ćete u prilici uživati u osjećajima, prepustite se uživanju i uzbuđenju koje dolazi s upoznavanjem nekog novog. Ali astrolozi imaju upozorenje - nemojte još da pričati o ozbiljnoj vezi. Merkur je još uvijek retrogradan. Idite korak po korak.

Škorpion
Trenutno vam ništa ne ugrožava karijeru, ali ne ide ni savršeno glatko. Na kraju radnog tjedna može doći do šokova vezanih za komunikaciju s nadređenima. Ako kontrolirate svoje reakcije i budete spremni na kompromis, sve će se riješiti na miran način.

Strijelac
Vaša financijska situacija je stabilna, sve na polju karijere ostaje isto. Ali dajte sve od sebe da uživate u onome što imate, bez obzira jesu li vaša primanja velika ili mala. Nekome ni mnogo novca ne garantira sreću. Okrenite se ljudima koje volite, oni su vaše najveće blago, a ne zarada.

Jarac
Ako imate svoj posao, onda postoje situacije koje će vas zabrinuti jer je sva odgovornost na vama. Ako ste dio tima, mogući su manji sukobi koji će vas prilično izbaciti iz ravnoteže. Za vikend vam je potreban dobar odmor.

Vodenjak
Sreća je na vašoj strani - vaš život će tijekom ovog tjedna dobiti novu dimenziju, bit će bogat i zanimljiv. Moći ćete da ojačati svoju financijsku poziciju i osigurati budućnost. U obitelji će vladati harmonija i međusobno razumijevanje. To je sve što je potrebno za sreću, zar ne?

Ribe
Ako ste slobodni i tražite partnera, onda kraj tjedan nije najbolje vrijeme za taj pothvat. Budite strpljivi, nemojte požurivati stvari. Sve ide svojim tijekom. Pronađite se u kreativnosti, u duhovnom razvoju, radite na sebi i svojim vještinama. Posvetite više pažnje članovima obitelji, sada ste im potrebni.