Horoskop za vikend od 29. do 31. srpnja 2022. godine!

Ovan
U petak, kvadrat Mjeseca u Lavu i Marsa, vašeg vladajućeg planeta, može izazvati ljutnju. Ako se potrudite kontrolirati svoje emocije, sve će proći bez posljedica. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju pomaže vam da se usredotočite i usmjerava vašu energiju na brigu o sebi. Trigon Sunca s Jupiterom u Ovnu u vašoj prvoj kući podiže vam samopoštovanje.

Bik
Mjesec u Lavu u petak osvjetljava vašu četvrtu kuću doma i obitelji, što će vas potaknuti da se zbližite još više i provodite kvalitetno vrijeme zajedno. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju donijet će vam kreativnost, baš kao i sekstil između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Venere.

Blizanci
Mjesec u Lavu u petak pokreće komunikaciju, a njegov kvadrat s Marsom i Uranom potiče će vas da vodite računa o tome što govorite i pred kime. Konjunkcija Mjeseca s Merkurom, osnažuje vašu komunikaciju. Subotnji i nedjeljni Mjesec u Djevici bit će u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji što će učvrstiti vaše odnose i osjećaj zajedništva. 

Rak
Mjesec u Lavu u petak bit će u kvadratu s Marsom i Uranom u vašem sektoru prijateljstva. Vodite računa, dosta je tenzije u prijateljskim odnosima. Sekstil Mjeseca s Venerom u Raku ističe vašu nježnu i brižnu stranu. Dobro iskoristite iskoristite trigon između Sunca i Jupitera u sektoru novca i karijere da ostvarite svoje financijske planove.

Lav
Dok se Mjesec u Lavu u petak pridružuje stelijumu planeta u vašoj prvoj kući vlastitog 'Ja', vaše samopouzdanje je na visokom nivou. Čeka vas sjajan i harmoničan dan. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju osvjetljava vaše polje financija, dok opozicija između Merkura i Saturna u vašem partnerskom sektoru može olakšati težak razgovor s voljenom osobom koji ste dugo odlagali.

Djevica
Mjesec u Lavu u petak osvjetljava vašu podsvijest, dok njegov kvadrat s Marsom i Uranom može probuditi davno zakopani bijes. Oslobodite ga fizičkom aktivnošću ili npr. pisanjem. Samo ga nemojte potiskivati. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju povezuje vas sa zemaljskom energijom. Njegov sekstil s Venerom u nedjelju potiče vas da provodite vrijeme sa svojim prijateljima.

Vaga
Mjesec u Lavu u petak bit će u vašem sektoru prijateljstva, dok njegov kvadrat s Marsom i Uranom sugerira da pažljivo birate riječi, kako ne biste u afektu nanijeli nepopravljivu štetu odnosu s drugima. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju osvjetljava snove i intuiciju u vašoj karti, dok njegov sekstil s vašim vladajućim planetom, Venerom, donosi profesionalnu priliku koju ne biste trebali propustiti.

Škorpion
Mjesec u Lavu je u vašoj desetoj kući karijere, a u kvadratu s Marsom i Uranom u vašem sektoru odnosa. Bit će vam potreban oprez jer će sve oko vas biti krhko i osjetljivo. Pokušajte spriječiti da pretjerane emocije i reakcije naškode vašoj karijeri ili odnosu s voljenom osobom. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju fokusira energiju na prijateljstvo i društvene odnose, a njegov sekstil s Venerom potiče vas da provodite vrijeme sa svojim najmilijima.

Strijelac
Mjesec u Lavu u petak u vašem sektoru avantura bit će i u kvadratu s Marsom i Uranom u vašem sektoru zdravlja i blagostanja. Ovakav položaj planeta traži od vas dodatni oprez. Pokušajte izbjeći svađe. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju osvjetljava vaš profesionalni život, donoseći vam uspjeh i sjajne šanse. U međuvremenu, trigon između Sunca i vašeg vladajućeg planeta, Jupitera, ispunjava vas samopouzdanjem koje vam je potrebno da biste uspjeli.

Jarac
Mjesec u Lavu osvjetljava intimnost u vašoj karti, dok kvadrat Mjeseca s Marsom i Uranom može prizvati energiju koja može naškoditi komunikaciji s vašom voljenom osobom. Budite oprezni! Mjesec u Djevici naglašava avanturu i potrebu za istraživanjem, dok opozicija između vašeg vladajućeg planeta, Saturna i Merkura može produbiti vaše razgovore, ali i potaknuti vas na introspekciju i izoliranje od bliskih ljudi.

Vodenjak
Mjesec u Lavu u petak bit će u kvadratu s vašim vladajućim planetom, Uranom i Marsom. Bit ćete nervozni, uzmite slobodne dane za kratki predah, neophodno vam je da se malo odmorite od svega. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju ističe intimnost u vašoj karti, što će probuditi strasti, dok sunčev trigon s Jupiterom poboljšava vezu između vas i vaše voljene osobe. 

Ribe
Mjesec u Lavu u petak vas poziva da se fokusirate na vlastito dobro. Ovo je posebno važno jer će Mesec biti u kvadratu s Marsom i Uranom, stvarajući frustraciju i povećavajući vjerojatnost sagorijevanja. Subotnji i nedjeljni Mjesec u Djevici osvjetljava vašu sedmu kuću partnerstva što popravlja odnose s voljenom osobom. Trigon između Jupitera i Sunca potiče vaše financijske mogućnosti tijekom vikenda, što će se dobro odraziti na vaša primanja.