Dnevni horoskop za 13. veljače 2024. godine!

OVAN

Ovo je dan u kojem ćete se naučiti posvetiti sebi. Uvijek nešto lijepo radimo za druge, ali zašto isti angažman ne bismo pokazali i prema sebi? Napravite ukusnu večeru, pogledajte novi film ili na neki drugi način odvojite vrijeme samo za sebe. Važno je svjesno sebe staviti na prvo mjesto kako bismo utjecati na jačanje osjećaja samopoštovanja.

BIK

Zapitajte se jeste li krenuli u željenom smjeru? Još uvijek je moguće promijeniti kurs i započeti novo poglavlje. Važno je da znate kako nije sve zapisano u kamenu i mnoge se situacije mogu preusmjeriti na sasvim neočekivan način. Budite hrabri i iskreni prema sebi. Također, danas bi bilo poželjno posvetiti vrijeme ljubavnom partneru - dugo ste bili okupirani samo poslom, ali sada morate misliti na svoje emocije. 

BLIZANCI

Danas ćete dobiti vijesti koje će vas poprilično šokirati - nećete znati jesu li pogodne za vas ili to nikako nisu. Zapamtite, sve je u kutu gledanja. Izlazak iz zone komfora ne znači nužno da je ono što slijedi negativno i nepotrebno. Ponekad moramo napustiti ustaljenu rutinu i za veće dobro krenuti u sasvim drugom smjeru. 

RAK

U vašem životu konačno sve sjeda na svoje mjesto, a ranije postavljene želje upravo se ostvaruju. Postoji mogućnost da ćete se nečega ipak trebati odreći kako biste stvorili više vremena za uživanje u plodovima svoga rada. Neka vas novonastala situacija ne plaši - normalno je da kada neke stvari prerastemo, preusmjerimo svoj fokus za sasvim nove izazove. 

LAV

Izuzetno ste osjetljivi i komentari drugih mogli bi se nepovoljno odraziti na vas. Budite pažljivi s načinom na koji prihvaćate ono što vam netko govori - ne morate u baš sve povjerovati i shvaćati sve preosobno. Ponekad drugi nemaju lošu namjeru pa je važno natuknuti im kako su njihove riječi djelovale na vaše osjećaje. 

DJEVICA

Nije dobro biti previše usmjeren na ranije pogreške. Istina je da svi ponekad donosimo loše odluke, ali to nikako ne znači da smo manje vrijedni od ostalih. Preusmjerite pažnju na sve dobro i korisno što ste uspjeli postići jer zaista imate puno razloga da budete ponosni na sebe. Vježbajte samopoštovanje i prihvatite se baš onakvima kakvi jeste. 

VAGA

Danas će biti najvažnija vaša sposobnost komunikacije. Potrebno je usmjeriti razgovor u pravom smjeru i razumjeti prisutne emocije. Drugi bi mogli imati velika očekivanja od vas, ali na vama je jasno im reći što je u vašoj domeni moći, a što nadilazi vaše mogućnosti. Pripazite na količinu dnevnih obaveza prisutnih u vašem rasporedu. 

ŠKORPION

Povežite se sa svojom intuicijom i slušajte unutarnji glas kada vas opominje. Moguće je da ćete se danas naći u zamršenoj situaciji iz koje bi bilo najbolje odmaknuti se. Ne započinjite nove planove bez prethodnog promišljanja o tome koliko bi moguća situacija bila uopće pogodna za vas i vaše ambicije. 

STRIJELAC

Čak i ako se danas situacija ne bude odvijala u željenom smjeru, stavite osmijeh na lice i budite ljubazni prema drugima. Negodovanje i žaljenje neće riješiti problem, nego će ga samo dodatno naglasiti. Istina je kako nam je ponekad potrebno puno više truda nego što smo planirali, ali to ne znači da na kraju nećemo uspjeti. 

JARAC

Danas je važno slijediti unaprijed dobivene upute na poslu. Moglo bi vam predstavljati problem prihvatiti baš svaki naputak od nadređene osobe, ali ponekad je to ključno kako bi cijeli tim napredovao. Budite spremni na dodatni rad nakon kojega slijedi pohvala od vođe tima na poslu. 

VODENJAK

Imat ćete mogućnost preuzeti kontrolu i pokazati koliko ste jak vođa tima danas. Nemojte se oslanjati na potporu drugih jer postoji mogućnost da tim oko vas nije dovoljno zainteresiran za provođenje svih ideja koje imate na umu. Morate vjerovati u vlastite sposobnosti i pokazati koliko ste sposobni čak i kada nemate potporu okoline za postizanje određenih ciljeva. 

RIBE

Vježbajte diskretnost. Nemojte sve osobne informacije dijeliti s drugima oko vas - zapamtite, važno je napraviti razliku između bliskih osoba. Nije svatko s kime dijelite određene trenutke vrijedan vašeg intimnog otvaranja. Budite pažljivi i analitični.