Rujan 2024. godine donosi intenzivne emocionalne trenutke za Ribe, s naglaskom na završetke i novi početak. Pomrčina Mjeseca u vašem znaku može označiti kraj jednog važnog poglavlja, dok će vam krajem mjeseca vaša pažnja biti usmjerena na ravnotežu u profesionalnom i osobnom životu.

Ovaj mjesec je prilika za razmišljanje o svojim ciljevima, odnosima i strategijama, te za donošenje odluka koje će vam omogućiti da nastavite naprijed s obnovljenom energijom i jasnoćom.

Obitelj i odnosi

Pomrčina Mjeseca u vašem znaku 18. rujna može označiti kraj jednog važnog poglavlja u obiteljskim odnosima.

Ovo je vrijeme za refleksiju i postavljanje novih ciljeva u odnosima. Iskoristite ovu priliku da razjasnite nesuglasice i donesete odluke koje će vam pomoći da krenete naprijed.

Ljubav

Venera će biti u kvadratu s Plutonom 22. rujna, što može dovesti do emocionalnih izazova u ljubavnim odnosima. Budite svjesni da će intenzitet vaših osjećaja biti pojačan, što može rezultirati dramatičnim promjenama u odnosu s partnerom.

Pokušajte ostati mirni i otvoreni za dijalog.

Novac i posao

S početkom jeseni i Sunčevim ulaskom u Vagu 22. rujna, fokusirat ćete se na uravnoteženje vaših profesionalnih i financijskih ciljeva.

Ovo je dobro vrijeme za preispitivanje poslovnih strategija i planiranje budućih koraka. Postavite jasne ciljeve i radite s odlučnošću.

Zdravlje

Puni Mjesec 18. rujna može donijeti emocionalne izazove, stoga obratite posebnu pažnju na svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Pronađite vrijeme za aktivnosti koje vam pomažu u opuštanju i obnovi energije.