Giordano Bruno bio je poznati talijanski renesansni matematičar i filozof iz 15. stoljeća koji je od nekadašnjeg dominikanskog fratra postao astrolog, astronom, mađioničar i pjesnik. Njegove se ocjene u svijetu astrologije pamte i danas, a evo što dan u mjesecu kada ste rođeni govori o vama.

1. u mjesecu

Vi ste vođa, imate jaku volju i volite ići svojim putem. Teško vas je osvojiti, ali i kada vam je netko prirastao srcu, spremni ste to i pokazati.

Imate mnogo različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i izuzetno dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.

2. u mjesecu

Volite glazbu, ritam, ples, imate osjećaj za harmoniju i volite sve lijepo i profinjeno u životu, stoga je bavljenje umjetnošću pravi poziv za vas.

Skloni ste podcjenjivanju svojih mogućnosti, što može biti veliki hendikep u životu. Pazite na svoju okolinu jer vas može razveseliti, ali ste skloni i tužnom raspoloženju.

3. u mjesecu

Vi ste među najdarovitijim ljudima. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac.

Osim toga, precizni ste. Društveni život i prijatelji najvažniji su vam na svijetu. Svi, čak i površni poznanici, odmah u vama prepoznaju prijatelja i osobu na koju se mogu osloniti.

4. u mjesecu

Čvrsti ste, postojani, a ponekad tvrdoglavi i nepopustljivi.

Veliki ste radnik, sustavni, lojalni, savjesni i nikada ne odustajete, pa se može reći da je svijet poslovanja idealan za vas. Govorite istinu i kada ne biste trebali, zbog čega se drugima možda nećete odmah svidjeti. Vaša je emocionalna priroda gotovo uvijek pod kontrolom.

5. u mjesecu

Uživate u svakoj minuti života. Svaki posao koji vas tjera da se krećete zadovoljit će vaš neobuzdani temperament i ambiciju.

Bilo što što vas stavlja pred publiku bilo bi idealno zanimanje. Može se dogoditi da se skrasite mladi, ali vaš partner uvijek mora biti na oprezu, jer mrzite ograničenja i stege.

6. u mjesecu

Ljubitelj ste obiteljske atmosfere i potrebno vam je društvo koje vas voli i ohrabruje kako biste dali sve od sebe.

Obdareni ste prekrasnim glasom koji vas, ako ga uvježbate, može dovesti u sam vrh ove umjetnosti. Međutim, također biste se istaknuli u bilo kojem području društvenog rada.

7. u mjesecu

Vi ste ozbiljna, smirena, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvijek težite savršenstvu i tražite najbolja rješenja.

Na vama je da ne mjerite dva puta nego tri puta prije nego što režete. Neodoljivo vas privlači znanost, ali i misticizam i okultno. Vrlo ste osjećajni i osjetljivi i dobro je što uvijek slijedite svoje osjećaje.

8. u mjesecu

Rođeni ste za sve poslove. Dobro procjenjujete, znate balansirati i osoba ste od autoriteta.

Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspješni, potrebna vam je dobra organizacija u kojoj će vaši talenti doći do punog izražaja.

9. u mjesecu

Utjecaj broja devet na vaš život mogao bi vam donijeti česta putovanja, odnosno zanimanje u kojem bi putovanje i komunikacija bili od velike važnosti za vaš poslovni život.

Imate utjecaja na ljude i velikodušni ste, ali pazite da svoju zaštitničku energiju ne trošite na pogrešne ljude.

10. u mjesecu

Rođeni ste da vodite i budete neovisni. Stoga ne tražite pomoć od drugih, jer se upravo oni žele osloniti na vas.

Svaka vrsta individualnog djelovanja je dobra za vas, imate dovoljno talenata koji vas mogu učiniti uspješnim u životu. Svakako razvijajte i svoje umjetničke sklonosti.

11. u mjesecu

Morate naučiti održati ravnotežu, čak i kada su vam živci na rubu izdržljivosti.

Držanje emocija pod kontrolom temelj je vašeg zdravlja i sreće. Unatoč vašoj natprosječnoj inteligenciji, ponekad dopuštate intuiciji da vas povede do neobičnog izražaja vašeg prirodnog potencijala.

12. u mjesecu

Vrlo ste topli i prijateljski raspoloženi prema onima oko sebe.

Izuzetno ste praktični i posjedujete određene umjetničke talente, a vaš šarm daje vam mogućnost da plasirate što god želite u životu. Ako naiđete na poteškoće u ljubavnom ili prijateljskom životu, bit ćete ipak malo obeshrabreni.

13. u mjesecu

Vrijedni ste i imate velike ambicije, pa volite organizirati druge koji ponekad misle da ste diktatorski raspoloženi.

Dobro uočavate detalje i donosite prave zaključke. Bilo bi dobro da više izražavate svoje osjećaje i razvijate hobije koji uključuju rad rukama.

14. u mjesecu

Vaša logika i mašta su razvijene. Možete stvarati i uništavati, moć je vaša najjača strana.

Privlači vas novo i originalno, promjene i različitosti, rizici i izazovi. Skloni ste pretjeranom eksperimentiranju pa je preporučljivo vježbati strpljenje i ravnotežu kako biste uspješno upravljali karijerom.

15. u mjesecu

Najčešće bježite od situacija u kojima biste mogli dominirati, što može donekle utjecati na vaše raspoloženje i odnos prema okolini.

Privlači vas sve što je dobro i lijepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam omogućila da budete ono što zaista jeste. Uspješni biste bili i na polju umjetnosti.

16. u mjesecu

Ovo je broj duhovnih vrijednosti. On vas više veže za duhovne istine, metafiziku i filozofiju nego za opipljive činjenice života.

U srcu ste perfekcionist i jako ćete se uzrujati ako ne zadovoljite visoke standarde. Trebate dom u kojem ćete biti voljeni, ali i neovisni.

17. u mjesecu

Ne volite kada u vašem životnom i poslovnom okruženju vlada anarhija, poremećene vrijednosti i nesklad.

Ovaj dan rođenja je jako dobar kada su u pitanju financije - nikada nećete ostati bez novca. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami, a detalje prepustite drugima.

18. u mjesecu

Imate izraženu emotivnost koja vas privlači glazbi, a s druge strane vrlo ste kritični i zahtjevni.

Profesije kritičara i pisca stvorene su za vas. Inače ćete živjeti život ispunjen zanimljivim poznanstvima i putovanjima.

19. u mjesecu

Vi ste po svemu sudeći rođeni ekstremist. U emotivnom smislu živite život na rubu ponora, a s druge strane karakteriziraju vas zapanjujući izvori mašte kojima uspijevate rješavati poteškoće.

Pažljivo birajte životnog partnera jer dan rođenja može vam donijeti mnoge nesporazume u bračnom životu.

20. u mjesecu

Vi ste osjetljiva osoba. Potrebni su vam iskreni prijatelji, zaštita i utjeha bez kojih život ne biste mogli ni zamisliti.

Pokušajte staviti svoje emocije u razumne granice kako biste mogli normalno živjeti i ponašati se. Uspjeh će vam doći samo ako razvijate svoju osobnost.

21. u mjesecu

Volite ugodna okruženja u kojima vlada povjerenje, skladni odnosi i skladne boje.

Zbog čestih promjena raspoloženja uvijek su vam potrebni ljubav i prijateljstvo. Više volite primati nego davati. Odmor provodite pasivno, uglavnom čitajući, ali volite i povremena veća druženja i zabavu.

22. u mjesecu

Vi ste oštrog uma, pronicljivi i čvrsto utemeljeni. Vrlo ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite svima pomoći.

Ideje koje vas ispunjavaju vaše su glavne vodilje, ali mnoge vaše ideje zahtijevaju puno hrabrosti i kolektivne svijesti i tu nailazite na prepreke.

23. u mjesecu

Neovisni ste, ponosni i odgovorni. Točno znate kako dijagnosticirati bolest u političkom tijelu, organizaciji ili društvu općenito.

Najbolje se slažete s pripadnicima suprotnog spola i sa starijim osobama koje cijenite. Vješti ste u iznošenju argumenata, što povećava odlučnost u poslu.

24. u mjesecu

Imate nevjerojatnu količinu energije. Spremni ste preuzeti odgovornost u svemu, a posebno unutar obitelji ili društva.

Nedostatak je što vas energija i odgovornost mogu navesti da vjerujete kako samo vi znate što je dobro. Možda biste bili najuspješniji u području medicine i obrazovanja.

25. u mjesecu

Vi ste intuitivna i darovita osoba, ali često neshvaćena u svojoj okolini.

Uspjesi hrane vašu taštinu i čine vaš život svrhovitim, ali da biste to postigli morate se riješiti depresije. Trebate osjetiti atmosferu malog mjesta da biste bili sretni i uspješni.

26. u mjesecu

Dom i obitelj su vam najvažniji. Vrlo ste entuzijastični oko započinjanja bilo kojeg novog projekta, ali ne i kada je u pitanju njihovo dovršavanje.

Jako ste ponosni pa je bolje ne ulaziti u brak prije nego što dobro upoznate svog budućeg partnera.

27. u mjesecu

Vaša veza s nadrealnim i metafizičkim vrlo je jaka, a dan na koji ste rođeni povezuje vas s misticizmom i filozofijom.

Negativna crta vaše osobnosti leži u tome što, kada stvari ne idu kako želite, padate u stanje melankolije. Skloni ste književnosti i umjetnosti.

28. u mjesecu

Dominantni ste i samostalni, bilo bi dobro raditi na svom projektu, ali u okviru renomirane organizacije.

Imate dovoljno mašte i upornosti da dovršite sve što započnete. Sloboda je vrlo važna u vašem životu, ali nije dobro pretjerivati. Privlači vas sve što je neobično i neobično.

29. u mjesecu

Vaš rođendan igra vrlo važnu ulogu. Može vas dovesti pred publiku, jer ste idealist s kvalitetama velikog vođe.

Međutim, često ste skloni promjenama raspoloženja. Za vas je dobro uvijek jako dobro, a loše je uvijek jako loše. Živite na emocionalnoj klackalici pa vas nije lako slijediti.

30. u mjesecu

Vi ste rođeni sanjar, puni mašte. Dramaturgija ili književnost su pravi izazovi, u tim poljima se najviše možete izraziti.

Nikad se ne prisiljavajte na rutinske i monotone poslove. To bi vam ubilo želju za životom. Naučite biti strpljivi i ne gubite energiju na nevažne stvari – to će vas uvijek vući natrag.

31. u mjesecu

Oni rođeni 31. u mjesecu u prvoj polovici života uglavnom su uporni, tvrdoglavi i nespremni na bilo kakve obveze ili kompromise.

Jako ste zainteresirani za ljekovito bilje, pa imate skrivenu želju za liječenjem i medicinom, u čemu biste bili najbolji.

Izvor: Žena.rs