Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DANAS JE 5.5. - DAN ZA ISPUNJENJE ŽELJA: Podsjetite se na čemu ste sve zahvalni i na papir napišite viziju svog života

Evo kako ostvariti želje 5. svibnja

 Kako ostvariti želje 5 svibnja Izvor: Shutterstock

Svibanj je mjesec obilja prema numerologiji - 5. mjesec u godini, a pet je broj novca. Ovaj period je sjajan za manifestaciju želja, posebno 5.5. kada vlada niz 5-5 i donosi energiju koja potiče na ostvarenje vaših vizija i ideja.

Na ovaj dan, 5.5. važno je postaviti namjeru, odnosno zamisliti konkretnu i preciznu želju. Simbolično, to je najbolje učiniti u 05:05 ujutro ili popodne (17:05). Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno stvoriti prostor za nju, doslovno i metaforički gledano. Otpustite sve ono što je negativno i nepotrebno, oprostite ljudima, očistite životni prostor od nepotrebnih stvari, uspomena... Možete doslovno očistiti ormare i donirati svoje stvari kako bi netko drugi mogao dobiti ono što mu je potrebno. Kada se oslobodite onoga što samo zatrpava vaš prostor, srce, um i život omogućavate da dođe nešto dobro i bolje.

Također, da bi se želja ostvarila, važno je osloboditi se mentalnih blokada i ograničavajućih uvjerenja. Zamislite kako je sve moguće, jer zaista i je. Kada radite bilo koji rad na manifestaciji, važno je imati viziju i biti u stanju zadržati ono što želite.

Za ispunjenje želja neophodna je i zahvalnost - aktivno vježbajte zahvalnost za ono što već posjedujete i što vas čini sretnim. Kada ovo radite, veće su šanse da privučete blagostanje. Svaki čovjek ima na čemu biti zahvalan, a najprije tebamo biti zahvalni na novom danu u kojem smo se probudili.

Kako manifestirati na dan 5.5.? Odvojite malo vremena da zapišete kako točno izgleda vaš život kada imate sve što želite (pišite sve u sadašnjem vremenu), a možete započeti i voditi dnevnik zahvalnosti. Ovo je poziv da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namjerama koje postavljate. Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu. Radite na ostvarenju svojih želja danas, da bi sutra bilo sretnije. 

Izdvojeno za vas...

Svibanj je mjesec obilja prema numerologiji - svibanj je 5. mjesec u godini, a pet je broj novca. Ovaj period je sjajan za manifestaciju želja, posebno 5.5. kada vlada niz 5-5 i donosi energiju koja vas potiče na ostvarenje vaših vizija i ideja. Na ovaj dan, 5.5. važno je postaviti namjeru, odnosno zamisliti konkretnu i preciznu želju. Simbolično, to je najbolje učiniti u 05:05 ujutru ili popodne (17:05). Kako bi se ova želja ostvarila morate biti spremni za nju, odnosno stvoriti prostor za nju, doslovno i metaforički gledano. Otpustite sve ono što je negativno i nepotrebno, oprostite ljudima... Možete bukvalno očistiti svoje ormare i donirati svoje stvari kako bi neko drugi mogao da dobije ono što mu je potrebno. Kada se oslobodite onoga što samo zatrpava vaš prostor, srce, um i život - omogućavate da dođe nešto dobro i bolje. Također, da bi se želja ostvarila, važno je osloboditi se mentalnih blokada i ograničavajućih sistema vjerovanja. Zamislite kako je sve moguće, jer zaista i jeste! Kada radite bilo koji rad na manifestaciji, važno je imati viziju i biti u stanju da je zadržite za ono što želite. Za ispunjenje želja neophodna je i zahvalnost - aktivno vježbajte zahvalnost za ono što već posjedujete i što vas čini sretnim. Kada ovo radite, veće su šanse da privučete blagostanje. Svaki čovjek ima na čemu da bude zahvalan, a najprije treba da budemo zahvalni na novom danu u kojem smo se probudili. Kako manifestirati na dan 5-5? Odvojite malo vremena da zapišete kako točno izgleda vaš život kada imate sve što želite (pišite sve u sadašnjem vremenu). Vodite dnevnik zahvalnosti. Ovo je poziv za vas da se uskladite sa svojom svrhom, životnom misijom, namjerama koje postavljate. Trenutak je da postanete aktivniji i kreirate svoju sudbinu! Radite na ostvarenju svojih želja danas, sve šanse zavise od vas.