Ključ je snažan i vrlo prisutan simbol jer, osim predmeta koji koristimo svakodnevno, nudi zaista priliku otkriti što se nalazi iza granica prostora i vrata, kontinuirano ih šireći svojom funkcijom. Podsjeća na rješenje problema, pruža određenu dozu sigurnosti, zaštite. Ali je i simbol otvaranja podsvjesnog; otključavanja onih segmenata koje tek treba otkriti ili oslobađanja onih koji čeznu za postojanjem.

Ovaj test osobnosti, otkrit će vam što vam vaš izbor ključa poručuje. Koji su to elementi vaše osobnosti koji vas upravo sada vode prema uspješnijoj, ispunjenijoj i boljoj budućnosti te kako ih uistinu otključati i prihvatiti. Sve što trebate učiniti jest, odabrati jedan ključ s ilustracije i pročitati njegovu poruku, a zatim o njoj i promisliti.

KLJUČ POD BROJEM 1

Nalazite se u razdoblju duhovnog buđenja. Vaše iskustvo obogaćeno je raznolikim utjecajima, situacijama koje su pružile bol, ali i utjehu i sreću. Sada ste na pragu prihvaćanja i njegovanja svojeg iskonskog bića. Onog koje zaslužuje biti voljeno. Onog koje je spremno zasjati. Odgovornost ste već prihvatili, sve sumnje ste uklonili. Svjesni ste vlastite vrijednosti i želite sebe postaviti na pijedestal vlastitog života. Napokon. Do sada ste štitli druge, bodrili, davali. Premda to nastavljate činiti, dobra karma vas nagrađuje i usmjerava vas ka vrhu uz ostvarivanje svih potencijala. 

KLJUČ POD BROJEM 2 

Samo ste vi izvor i pokretač vlastitih promjena. Odigrali ste mnoštvo uloga, istražili afinitete kojima ste jačali vlastiti identitet, a sada postajete učiteljem. Nudi vam se prilika prenijeti svoje interese, znanje i vještine drugima, savjetovati. Djelovati u formi osobe koja vodi i nadahnjuje. Neustrašivi ste i dovoljno samouvjereni stoga ne sumnjajte u to kako je sada pravi trenutak da se prepustite takvom djelovanju. Ono je oduvijek u vama, samo se treba odvažiti prihvatiti tu spoznaju. 

KLJUČ POD PROJEM 3

Kujete li sami svoju sreću? Ili ju širite i njome darujete druge? Predstoji vam period u kojemu ćete moći izraziti svu svoju kreativnost i ideje i zaista biti u mogućnosti stvoriti idealne uvijete za sebe u ovom trenutku. Trebate se samo prepustiti i spoznati koliko toga imate za ponuditi. Bit ćete vrlo inovativni, brzo razmišljati i naoko se jednostavno snalaziti u kompliciranim situacijama. Nastavite li učiti o sebi, koliko i o drugima, ostvarit ćete dugoočekivani napredak.